08.09.2024.

09:45

Foto: profimedia

Sport

Zamešala guzom i zapalila internet! Arina se pojavila u izazovnoj haljini (VIDEO)

Beloruskinja je u finalu pobedila Amerikanku Džesiku Pegulu sa 7:5, 7:5 posle 114  minuta igre. Sabalenki je ovo treća grend slem titula, prva na poslednjem grend slemu u sezoni. 

Arina posle velike pobede nije skidala osmeh sa lice, bila je sjajno raspoložena, čak je i zaplesala tokom fotografisanja. Beloruskinja se pred fotografima posle finala pojavila u malo drugačijem izdanju. Bila je našminka u crvenoj izazovnoj haljini pa je u jednom momentu zamešala guzom, što se svima dolao. U prvom planu je bio u šlic, koji je oduzimao dah. 

Pored pehara je na poslednjem grend slemu u sezonu osvojila i pravo malo bogatstvo. Arini je titula donela nagradu od 3,6 miliona dolara. Finalistkinji Džesiki Peguli je pripao ček na 1,8 miliona dolara. Sabalenka je do sada u karijeri zaradili 24,761,708 dolara, a samo ove sezone 4,384,145.

Informer

-  Svaki put kada vidim svoje ime na trofeju, ponosna sam na sebe, ponosna sam na svoju porodicu i to što nikada nisu odustali od mog sna... Da su sve uradili da nastavim dalje. Imala sam tu priliku u životu, mnogo mi znači. To mi je bio san. I dalje ne mogu da verujem šta sam uradila sa svojim timom, već smo uradili previše toga - rekla je Sabalenka i skoro zaplakala.