• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.09.2024

07:50

Pašće vam vilica! Sabalenka je u Americi zaradila milione dolara

Tanjug/AP

Tenis

Pašće vam vilica! Sabalenka je u Americi zaradila milione dolara

Podeli vest

Beloruskinja Arina Sabalenka nova je šampionka Ju-Es opena.

Pobedila je Arna Amerikanku Džesiku Pegulu sa 7:5, 7:5 i osvojila treću grend slem titulu u karijeri, prvu na Ju-Es openu.

Pored pehara je na poslednjem grend slemu u sezonu osvojila i pravo malo bogatstvo. Arini je titula donela nagradu od 3,6 miliona dolara. Finalistkinji Džesiki Peguli je pripao ček na 1,8 miliona dolara. Sabalenka je do sada u karijeri zaradili 24,761,708 dolara, a samo ove sezone 4,384,145.

 

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka, šampionka Ju-Es opena

 

- Pokušavam da se setim svih teških poraza ovde.  Nikad ne odustaj od sna, nastavi naporno da radiš, ako žrtvuješ sve za svoj san, jednog dana ćeš doći do toga.  Ponosna sam na sebe i svoj tim. Nije bitno u kojim situaciji smo bili, uspeli smo da osvojimo ovaj divan trofej. Vaša podrška mi je sve. Ne mogu da zamislim život bez vas, mnogo vas volim, ne kažem to često, ali to kažem sada glasno i hvala vam što ste uz mene - poručila je Arina posle osvajanja trofeja u Njujorku.

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka

 

Sabalenka je u ove sezone pored Ju-Es opena osvojila Australijan opena i masters u Sinsinatiju, dok je poražena u finalima Madrida i Rima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija