11.09.2024.

13:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Nole ne skida osmeh sa lica, tu je i Srđan! Zavirite na Đokovićev trening (FOTO)

Duel se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" 14. i 15. septembra. Pripreme su u jeku, a Đoković trenira punim parom.

Naš teniser je takmičenje na minulom Ju-Es openu završio u trećem kolu porazom od Alekseja Popirina, pa je imao vremena da se spremi za duel sa Grcima. Pojavile su se i fotografije sa treninga. Nole je sjajno raspoložen, nije skidao osmeh sa lica, a u "Pioniru" je bio i njegov otac Srđan.

Meč protiv Grčke biće šansa da navijači pozdrave Đokovića kao olimpijskog šampiona, nakon dočeka koji je našim sportistima upriličen u Beogradu posle Igara.

Informer

Pored Đokovića za naš tim igraju Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, selektor je Viktor Troicki. Za Grčku će nastupiti Petros Cicipas, specijalista za dubl, Janis Silas, 783. na ATP listi, Aristotelos Tanos koji je 713. na svetu i Demetris Azoidis, koji nije u prvih 1000.

Informer

Starsportphoto

Novak Đoković, borba za svaku loptu

Sa Đokovićem je trenirao i Dušan Lajović. Preostala dva srpska tenisera Miomir Kecmanović i Hamad Međedović odradiće popodne trening.

Informer

Žreb je na programu u petak, 13. septembra u 12 časova. 

- Tim nam je kompletan, svi igrači su tu i spremni, motivisani. Uslovi su nam savršeni u Pioniru, prethodnih puta smo ovde pobeđivali, nadamo se da ćemo nastaviti u tom stilu. Vidimo da smo jači, želimo da napravimo dobar start i da se iskupimo za poraz od Slovačke -  rekao je Viktor Troicki.

Informer

Izuzetno su motivisani naši teniseri.

- Trenutno me ništa ne brine, u najjačem smo sastavu, osim povređenog Lasla. Želimo da popravimo utisak iz Kraljeva, nešto na šta nismo navikli. Želimo što pre opet da budemo među najboljim ekipama, videli smo i prošle godine šta je bilo, bili smo i blizu, ali i dalje želimo taj najviši stepenik. Uprkos ovog puta slabog protivnika, svi su motivisani i željni, hvala im na tome  dok je tako, imamo šansu da prođemo dobro - poručio je Viktor.

Informer