• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

12:17

Selektor Grčke prihvatio poraz: Nemamo Cicipasa, rezultat nam nije bitan

ATAIMAGES

Tenis

Selektor Grčke prihvatio poraz: Nemamo Cicipasa, rezultat nam nije bitan

Podeli vest

Teniska reprezentacija Srbije od 14. do 15. septembra u Beogradu igraće Dejvis kup protiv Grčke..

Gostima neće biti lako, došli su bez najboljeg igrača Stefanosa Cicipasa, 12. tenisera sveta, dok naš tim predvodi Novak Đoković, trenutno četvrti na ATP listi. 

Pored Đokovića za naš tim igraju Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, selektor je Viktor Troicki. Za Grčku će nastupiti Petros Cicipas, specijalista za dubl, Janis Silas, 783. na ATP listi, Aristotelos Tanos koji je 713. na svetu i Demetris Azoidis, koji nije u prvih 1000.

Jasno je selektoru Grčke  Dimitrisu Hadžinikolau da im neće biti lako.

Hvala Srbiji na gostoprimstvu, teren i stadion su impresivni pa ćemo igrati u savršenim uslovima. Imamo teške mečeve pred nama, sjajan tim sa velikim iskustvom gde su svi u Top 100. Imaju Novaka Đokovića, biće veoma teško i naravno, igramo bez Cicipasa koji je povredio leđa i trudimo se da uživamo u svemu ovome gde se nadam da možemo nešto da naučimo - rekao je selektor Grčke Dimitris Hadžinikolau.

Foto: ATAIMAGES

selektor Grčke Dimitris Hadžinikolau.

 

Grci imaju mlad tim, jasno im je da će teško do pobede u Beogradu.

- Imamo mlade igrače, najbolje rangirani je oko 700. mesta. Ne zanima nas rezultat, samo želimo da uživamo - istakao je selektor Grčke.

 Žreb je na programu u petak, 13. septembra u 12 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija