18.09.2024.

08:00

Foto: instagram/jelena dokić

Sport

Jelena Dokić smršala 30 kilograma! Pogledajte! Auuu kakva transformacija (FOTO)

Nekada najbolja teniserka naše zemlje godinama kuburi sa kilogramima. Maltretiranje koje je doživljavala od oca Damira Dokića tokom cele karijere ostavilo je posledice, prošla je kroz turbulentan period, posebno nakon raskida duge veze, bila je na ivici samoubistva i u depresiji. Na sreću, sad je sve to iza nje.

Jelena je uspela da pobedi sve nedeće, napisala je dve knjige, putuje, postala je stručna analitičarka, pomaže ženama koje imaju slične probleme kao ona. Počela je da i fizički radi na sebi, pa se efekat vidi sada. Posle devet meseci ima 30 kilograma manje. 

"Ista osoba bez obzira na moje dimenzije. Bilo da je to 30 kilograma više na slici levo pre 10 meseci ili sada. Ponosna sam na sebe da jednak način. Moj konfekcijski broj i moja vaga me ne definišu. Moja ljubaznost, skromnost, lojalnost, dobro srce, snaga uprkos nedaćama i borbeni duh me definišu, to je ono što je stvarno važno. Niko na vašoj sahrani neće pričati o tome koliko ste debeli. Pričaće o tome ko ste bili kao osoba“, napisala je Jelena na Instagramu.

Kaže svako treba da se potrudi da bude što bolja osoba.

"Nije me sramota da pokažem fotografiju sa leve strane, jer veličina nije bitna dok god sam ja dobra kao osoba. Držaću glavu uspravno bilo da nosim veličinu 2 ili 20 i niko me neće posramiti, terati da mislim loše o sebi“, poručila je bivša teniserka.

Tagovi:
sport dijeta tenis Jelena Dokić