02.02.2021.

11:58

Foto:

Srbija

DECA SU NAŠA BUDUĆNOST! Miloš Vidović obišao zvanično završene radove u osnovnim školama na Savskom vencu!

Tim povodom, predsednik Miloš Vidović je naveo da je ovo još jedan primer da sve realizovane akcije u proteklom periodu kao i one koje su u planu daju sve jači doprinos da naša deca imaju još lepše i uređenije mesto za svoje školovanje i odrastanje i dodao da su izvedeni radovi obuhvatali popravku oštećenih delova zidova u učionicama, zamenu ulaznih vrata, zamenu prelivno-ekspanzionog suda za grejanje škole, zamenu reflektora u sali za fizičko i zamenu podne obloge u učionicama, kao i to da se na njegovu inicijativu očekuje završetak radova na tekućem održavanju u još četiri osnovne škole na teritoriji opštine.

- U prethodnim godinama smo se trudili da poboljšamo uslove rada u svim osnovnim školama na teritoriji naše opštine. Briga o deci i uređenje obrazovnih institucija je jedan od naših prioriteta, a u tom pravcu ćemo nastaviti i u budućnosti - poručio je Vidović i naglasio da je cilj svih nas da našu decu usmerimo na pravi put, motivišemo pravim vrednostima i okrenemo zdravom načinu života.

- Siguran sam da će iz ove škole izaći neki novi naučnici, doktori, sportisti, profesori, inženjeri i da ćemo biti ponosni na njih. Želim još jedanput da se zahvalim direktorima osnovnih škola što podržavaju našu težnju i želju da Savski venac ostane opština uspešnih šampiona- rekao je Vidović.

Obilasku završetka radova prisustvovali su i predstavnici osnovnih škola koji su istakli odličnu saradnju sa opštinom Savski venac i posebno zahvalili predsedniku Milošu Vidoviću na stalnoj brizi o potrebama ovih škola i njenih đaka.

Informer

Završeni radovi u tri škole
Ulaganje u budućnost mališana 

Predstavnik saveta roditelja Aleksandar Dabić, prilikom posete predsednika Miloša Vidovića Osnovnoj školi "Radojka Lakić", je izjavio da je zadovoljan uspešnim rešavanjem dugogodišnjeg problema sa prelivnim sudom. On se u ime roditelja ove škole zahvalio opštini Savski venac i predsedniku Vidoviću na pomoći, te je dodao da se nada još uspešnijoj daljoj saradnji. 

- Cilj nam je da deci, koja su naša budućnost i smisao svega, obezbedimo najbolje uslove za rast i razvoj - naveo je Dabić i apelovao na roditelje da se u što većem broju priključe ovakvim akcijama, jer samo zajedničkim radom možemo postići željene rezultate.

- Savski venac, kao društveno odgovorna opština, svesna je potrebe ulaganja u budućnost i u tom smislu aktivno se bavi sadržajima vezanim za potrebe dece i pomoći mališanima. I nadalje ćemo nastaviti u tom pravcu i pružati podršku kada su slične inicijative u pitanju. Time pokazujemo da sve što radimo, činimo baš zbog naše dece i ona nam zato uzvraćaju svojim osmesima, jer deca su naša osnova i budućnost naše zemlje – istakao je Vidović.