31.08.2022.

14:30

Foto: M. Samardžić

Srbija

STANOVNICI ULICE BOŠKA BUHE GODINAMA PROLAZE KROZ PAKAO! Primitivci koji smeće bacaju na sve strane, ZADAJU IM TEŠKE MUKE!

Sve dosadašnje žalbe, apeli i molbe za sankcionisanjem krajnje neprihvatljivog ponašanja ne malog broja stanovnika Zrenjanina, nisu dali rezultat.

- Ovako je svaki dan kod nas, ne samo da je ugroženo zdravlje stanara okolnih zgrada, već se nanosi i velika šteta JKP Čistoća i zelenilo, zbog oštećenja kontejnera za odlaganje otpada i specijalnih vozila - poručuje Miroslav Samardžić. Stanovnik pomenute ulice, uz molbu da se divljaštvu i nesavesnim građanima, konačno stane na put.

U više navrata, stanovnici Ulice Boška Buhe i okolnih, obaveštavali su komunalnu miliciju i ostale nadležne organe, uz razna obećanja i zapisnike sa lica mesta, ništa se konkretno nije promenilo, jer nepoznati i dalje odlažu razne vrste kabastog, pa i tečnog otpada, pokvarene robe sa zelene pijace.

- Pokušali smo u više navrata sami da se organizujemo, uspeli smo neke i da identifikujemo, ali ništa drugo sem fizičkog obračuna nam nije preostalo - uglas poručuju stanovnici Ulice Boška Buhe.

Bonus video: