05.02.2020.

08:22 >> 10:05

Foto:

Srbija

UBIO MI JE SINA, A SAD JE MINISTAR UMESTO DA TRUNE NA ROBIJI! Majka srpskog heroja sa Košara ogorčena zbog postavljanja zločinca Antona Ćunija u šiptarsku vladu u Prištini!

Lozanka Radoičić rekla je za današnje "Večernje novosti" i da za nju nije nikakva novost da dželati napreduju u životu umesto da budu u zatvoru.

- Ovaj sada je samo na toj funkciji zamenio Haradinajevog ministra Rustema Berišu, koji je takođe osuđen za ubistvo mog sina. Jedan od te osmorice (osuđenih) bio je i gradonačelnik Obilića - kaže majka ubijenog vojnika.

Informer

Kako piše beogradski dnevnik, ona je posle pogibije svog deteta život posvetila tome da zločinci odgovaraju.

Informer

Roditelji Vladimir Radoičića

Lozanka Radoičić je još 2007. godine došla do snimka akcije terorista u kojoj je 30. septembra 1998. stradao njen sin i još četiri vojnika u blizini karaule Košare, dok su obezbeđivali državnu granicu SRJ i Albanije.

BIO OPTUŽEN ZA TERORIZAM, PRERUŠIO SE U ŽENU DA BI NAPUSTIO KiM, OŽENJEN NORVEŽANKOM... Ko je Aljbin Kurti i kako je tekao njegov put od golobradog ekstremiste do novog premijera lažne države Kosovo?!

Viši sud u Nišu je tek avgusta 2016. Ðunija i još sedmoricu albanskih terorista u odsustvu proglasio krivim i za njima je izdata poternica.

- Jedva sam ih ubedila da im sude u odsustvu, da ostane trag, jer zločin se ne sme zaboraviti - kaže Lozanka Radoičić.

Tagovi: