13.03.2020.

09:54

Foto:

Srbija

OD MUVE SLON! Nije bilo "stravične nesreće" u Kruševcu, naduvana priča zavarala mnoge!

Prema toj vesti, "majka je gurala kolica sa bebom, a na nju je u Lazarici naleteo automobil  i pokosio ih". Objavljeno je još da je beba na mestu udesa još bila živa, a da su "kolica ostala nasred ulice". Srećom, ovo se nije desilo! 

Od svega je istina da je automobil lada "samara" kruševačkih registarskih oznaka u četvrtak u 16.40, u Ulici Kneza Lazara u Lazarici, zakačio jednog od dvojice maloletnih dečaka Roma, koji su ulicom gurali kolica za sakupljanje otpada.
 

(VIDEO) KAKO OD SKUPOCENOG BENTLIJA NAPRAVITI SEKUNDARNU SIROVINU! Ludački vozili, pa snimili prevrtanje u kome su jedva ostali živi!

- Jedan dečak je zadobio lakše telesne povrede, ogrebotine koje su mu sanirane u bolnici, a drugi je nepovređen napustio kolica i ostavio ih nasred ulice. Iz kolica, koja su ulicom gurala dvojica malih Roma, ispala je tegla sa džemom, polomila se, a džem se razlio po ulici. Istragu na licu mesta obavila je policija u saradnji sa tužiocem,a slučaj istrage vodi Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu - potvrdio nam je izvor iz istrage.

Tagovi: