09.06.2020.

14:38

Foto:

Srbija

VAŽAN DAN ZA ŠAŠINCE! Darija Kisić-Tepavčević otvorila novu ambulantu u malom mestu kod Sremske Mitrovice!

- Do sada nisam bila u Šašincima i oduševljena sam lepotom ovog sela, gostoprimstvom i toplinom njegovih žitelja. Vrlo sam počastvovana što sam danas baš ja imala tu privilegiju da otvorim novu ambulantu - rekla je dr Kisić, nakon čega je na njihovu molbu usledilo fotografisanje sa meštanima.

Informer

Vladimir Sanader je naglasio da se radi o potpuno novom objektu najmodernije opremljenom, koji poseduje sve neophodne uslove za primarnu zdravstvenu zaštitu.

- Grad Sremska Mitrovica uložio je preko sedam miliona dinara u izgradnju ovog objekta površine 100 kvadratnih metara, dok je mitrovački Dom zdravlja u njegovo kompletno opremanje uložio još 700.000 dinara. Šašinci imaju 1.600 stanovnika, a u ovom objektu mesečno se obavi oko 800 pregleda - rekao je Sanader.

Informer

Dr Zoran Gojković istakao je da je ključna stvar da je mitrovačka lokalna samouprava sama izgradila novi zdravstveni objekat i naglasio važnost povezanosti i odlične koordinacije sva tri nivoa vlasti. Lokalne, pokrajinske i republičke.

- Svi treba da težimo da nam svima bude bolje, nama, našim porodicama, našim komšijama, našoj zemlji u celosti. Samim tim izgradnja svakog novog objekta, a pogotovo zdravstvenog od izuzetne je važnosti - naglasio je Gojković.