10.09.2020.

16:19

Foto:

Srbija

(FOTO) U GRAČANICI SE UVELIKO GRADI: Položen kamen temeljac predškolske ustanove, GRADONAČELNIK NAJAVLJUJE NOVE PROJEKTE

Novi objekat Predškolske ustanove prostiraće se na 1.460 kvadrata, a kompletne radove koji iznose oko 280 hiljada evra finansira opština Gračanica.

- Opština ispunjava ono što obeća. Gračanica postaje jedno veliko gradilište. Nama mladost znači i naša deca garantuju opstanak na ovim prostorima, rekao je gradonačelnik Popović. 

Informer

 

On je dodao da, pored ovog objekta, ove godine očekuje završetak Srednjoškolskog centra u Lapljem Selu, školske zgrade u Suvom Dolu i 36 stanova u Gračanici. 

- U narednom periodu krenućemo sa izgradnjom još osam stanova, kazao je Popović.

Direktorka Predškolske ustanove “Đurđevak” Radica Parlić kazala je da će nova zgrada olakšati rad ove obrazovne ustanove.

Informer

 

- U osam objekata naše ustanove imamo 504 deteta. Nama će ovo puno značiti. Deca su podeljena u nekoliko grupa i kada se napravi nova zgrada lakše ćemo ih rasporediti, kazala je Parlić.

Prva faza radova biće završena do kraja ove godine. 

Šta je gradonačelni Gračanice Srđan Popović razgovarao s narodnim poslanicima Skupštine Republike Srbije pročitajte OVDE