• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

18.12.2019

22:57

ISPUNILA IM SE ŽELJA! Stanojevići iz Lapljeg sela Nikoljdan dočekuju u novoj kući! (FOTO)

Društvo

ISPUNILA IM SE ŽELJA! Stanojevići iz Lapljeg sela Nikoljdan dočekuju u novoj kući! (FOTO)

Podeli vest

Četvoročlana porodica Zlatana Stanojevića iz Lapljeg Sela krsnu slavu, Nikoljdan, proslaviće u novoj kući. Ključeve novog doma uručio im je gradonačelnik Gračanice Srđan Popović

Ključeve od novog doma dobio je najmlađi član ove porodice, devetogodišnji Mateja.

- Mnogo sam srećan zbog nove kuće. Sada može i društvo da mi dođe, do sada nisu imali gde da dođu jer nisam imao svoju sobu - rekao je Mateja.

Foto: A. Grbović

Stanojevići su sve do pre dva dana živeli u staroj i oronuloj kući. Novi dom za njih je nova šansa za ostanak na KIM.

Foto: A. Grbović

-Ovo je za mene i porodicu veliki dan, pre svega ovo je za nas novi život. Imamo prelepu kuću u kojoj možemo normalno da živimo i da slavimo svoju krsnu slavu. Stara kuća se urušavala, nismo bili bezbedni. Nova kuća je fenomenalna, prezadovoljni smo, presrećni... Sada imamo uslove za trajni ostanak i opstanak - rekao je Zlatan Stanojević.

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović ističe da je obaveza lokalne samouprave da radi na stvaranju boljih uslova za život svih građana. Posebno ga raduje činjenica da se Stanojevići u novu kuću useljuju u oči svoje krsne slave, Svetog Nikole.

Foto: A. Grbović

-Stanojeviće smo prvi put posetili za Božić ove godine i tada smo videli u kakvim uslovima žive. Tada smo im obećali da ćemo im izgraditi novu kuću, a to obećanje smo ispunili. Želeli su da svoju slavu dočekaju i proslave u novoj kući i želja im se ispunila. Za našu lokalnu samoupravu ostaje prioritet stambeno zbrinjavanje i sigurno je da ćemo nastojati da i u narednoj godini zbrinemo što je više moguće porodica - kazao je Popović.

Foto: A. Grbović

Do kraja godine još četiri porodice iz Gračanice dobiće nove kuće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija