16.09.2020.

13:42

Foto:

Srbija

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) SRBIJA U ŠOKU! MONSTRUMI ZVERSKI MUČILI MALU MAČKU: Za ovakvo zverstvo obesnim mučiteljima sleduje I DO TRI GODINE ZATVORA!

Tim povodom fondacija Levijatan, koja se bavi zaštitom životinja, podnela je krivičnu prijavu protiv ovih monstruma u čovečijem obliku.

Kako otkrivaju iz pokreta, reč je o punoletnim mladićima D.M. i V.M. iz Leskovca, a na snimku se jasno vidi kako snimaju trenutak dok malu macu razbijaju o zemlju, lome kičmu, nakon čega se ona trza i umire u teškim mukama.

„To je ta ekipica, najči smo!“, komentarisali su bez trunke griže savesti, pa čak i sa ponosom, ovi momci dok su se snimali kamerom.

Pažnja! Užasavajući snimak možete pogledati na ovom linku.

Kako saznajemo monstrumi D.M. i V.M. iz Leskovca privedeni su na informativni razgovor i pušteni kući, a javni tužilac iz ovog grada dalje će odlučivati kakav će postupak protiv njih pokrenuti, rečeno je u Policijskoj upravi.

NEZAPAMĆEN HOROR U VRANJU! Majka i sin SILUJU, KOLJU I JEDU PSE! Komšije nemoćne, čuju se zastrašujući krici! Pokret Levijatan poziva nadležne da REAGUJU! (Video)

Za krivično delo ubijanja, mučenja ili povređivanja životinja, naročito ako je u pitanju zaštićena vrsta, predviđene su novčane kazne ili kazna zatvora do tri godine. Novčane kazne kreću se u rasponu od 1.200 do milion dinara.

Nakon podnošenja krivične prijave mladići D.M. i V.M. uklonili su svoje naloge sa društvenih mreža.