• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2019

21:04

NEZAPAMĆEN HOROR U VRANJU! Majka i sin SILUJU, KOLJU I JEDU PSE! Komšije nemoćne, čuju se zastrašujući krici! Pokret Levijatan poziva nadležne da REAGUJU! (Video)

Društvo

NEZAPAMĆEN HOROR U VRANJU! Majka i sin SILUJU, KOLJU I JEDU PSE! Komšije nemoćne, čuju se zastrašujući krici! Pokret Levijatan poziva nadležne da REAGUJU! (Video)

Podeli vest

Jeziva priča iz Vranja o porodici koja zlostavlja životinje

Majka G. S. i njen sin V. S. već nekoliko godina seju strah i muče životinje, nedužne ih zlostavljaju, siluju i kolju! Kako saznajemo, porodici je dodeljen staratelj, a reč je o mentalno obolelim osobama. Komšije su nemoćne, a kažu da se iz njihovog dvorišta često čuju jezivi krici!

Nakon skoro godinu dana, aktivisti pokreta Levijatan ponovo su obišli ovu kuću i uverili se da se ništa nije promenilo. Oni su tamo naišli na čoveka koji im je otvorio kapiju držeći nož u ruci, kuća je bila zapuštena, a psi su cvileli.

Tim povodom reagovao je i Pavle Bihali iz pokreta Levijatan koji je naglasio da je šokiran ovakvim ophođenjem prema životinjama.

- Ova porodica je i ranije bila optuživana od strane komšija za silovanje i klanje životinja. Ovo su ozbiljno poremećeni ljudi kojima treba da se bavi i Centar za socijalni rad, ali i tužilaštvo. Očekujemo njihovu reakciju - poručio je Bihali.

Pogledajte jezive snimke i svedočenje devojke koja je bila na mestu događaja u ovom videu.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Ko ste bre vi i ko vam daje za pravo da upadate u tuđe kuće, i vršite pretres. Mnogo vi sebi dopuštate, neko će vam je*ati mater ološi ne vaspitani. Ima ko u ovoj zemlji sprovodi zakon, ne možete to vi ološi na svoju ruku, vi niste nikakva državna institucija....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija