22.09.2020.

20:47

Foto:

Srbija

OSTANAK I OPSTANAK! Opština Gračanica građanima stvara dobre uslove za život! (FOTO/VIDEO)

- To je naš osnovni cilj, na tome radimo od jutra do mraka - kaže Popović za Informer.

Nije lako. Nekada je čak i teško. Prepreka je mnogo, previše. Borba traje godinama, od jutra do sutra, svake sekunde. Da bi narod ostao na ovim prostorima potrebno je stvoriti uslove za to, ne samo krov nad glavom.

OVO JE BOŠKO, JEDINI ŠABAČKI ODŽAČAR: Zanat je izučio od ujaka i stričeva i za sve one koji lože peći ON IMA VAŽAN SAVET!

LAZAR DAJE ŽIVOT SVOJIM SLIKAMA S JEDNIM CILJEM: Mladi kroz rijalitije žive tuđe živote, a ne svoje, TO BIH VOLEO DA PROMENIM

- Stotinu porodica smo stambeno zbrinuli, a do kraja ove godine još osam će dobiti ključeve od stana - kaže Popović za Informer i dodaje da će sledeće godine još 36 porodica biti stambeno obezbeđeno.

Informer

U Lapljem Selu kod Gračanice u toku je izgradnja Srednjoškolskog centra u kojem će biti smeštene tri srednje škole, u Suvom Dolu u toku je izgradnja nove školske zgrade. Obnovljene su i proširene školske zgrade, Kralj Milutin u Gračanici i u Donjoj Gušterici. Isto čeka i školsku zgradu u Lapljem Selu.

Informer

- Izgradili smo novo obdanište u Ugljaru, a gradimo objekat za istu namenu i u samoj Gračanici - kaže Popović.

U Gračanici je izgrađena potpuno nova vodovodna mreža. Novi vodovod dobiće i sela Radevo, Skulanevo, Lepina i Suvi Do. Asfaltirano je i potpuno rekonstruisano preko 40 ulica. Sve ovo samo sa jednim ciljem-opstanak i ostanak.

Informer

- Naš zadatak je da građanima stvorimo kvalitetnije uslove za život, da mladima obezbedimo budućnost - kaže Popović.

U Gračanici nedavno je otvoreno novo Infektivno odeljenje, a mnoge ambulante dobile su savremene aparate za dijagnostiku. 

Informer

- Uskoro počinje izgradnja nove bolnice. Posla ima mnogo, zacrtali smo zadatke, a sve kako bi ostvarili svoj cilj - kazao je Popović.

A cilj vredi. Mnogima je vredniji i od života. Ostanak. Opstanak.