23.10.2020.

14:56

Foto:

Srbija

PROVERITE ZAŠTO JE TARA NAŠ BISER! Veliki jesenji popust u "Omorici"

Zbog toga su u Vojnoj ustanovi "Tara" koja upravlja čuvenim hotelom "Omorika" rešili da pomognu da se ovakav trend nastavi i za svoje posetioce su pripremili brojne jesenje pogodnosti.

Informer


Kako za Informer objašnjava direktor VU "Tara" Ljupko Ćirović za sve posetioce hotela "Omorika" u novembru i decembru pripremili su popust od 20 odsto na sve aranžmane, kao i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata čekovima građana ili administrativnom zabranom.


- Želimo da doprinesemo razvoju našeg turizma i Tare kao destinacije, a da našim gostima izađemo u susret kada je reč o plaćanju. Za ovu jesen pripremili smo veliki akcijski popust od 20 odsto na sve aranžmane. Cene polupansiona sa švedskim stolom za doručak i večeru počinju već od 2.400 dinara po osobi dnevno. Cilj nam je da posetioce upoznamo sa našom bogatom ponudom kao i sa svim lepotama koje planina Tara može da pruži. Svesni smo da je odmor u prirodi jedan od najbitnijih faktora za zdravlje cele porodice. Zbog toga akcenat uvek stavljamo na bezbednost, aktivan odmor, zdravu ishranu i kvalitetno provedeno slobodno vreme - objašnjava Ćirović i opisuje šta je sve gostima na raspolaganju od dodatnih sadržaja.


- Tu su poluolimpijski bazen, sauna, veliki fudbalski teren za sportske pipreme, tereni za mali fudbal i košarku kao i teniski tereni na šljaci i betonu. U borovoj šumi, odmah iza hotela, nalazi se uređena trim staza sa spravama za trening. Hotel poseduje i sale za sastanke, kuglanu, game room kao i bioskopsku salu... Pripreme za predstojeću zimsku sezonu su uveliko u toku, gde sve naše goste čekaju ogromna iznenađenja. Naše ski staze su idealne za početnike i ulažemo velike napore da staze budu još kvalitetnije kako bi prvi spustovi ostali u dugom sećanju našim mališanima - objašnjava Ćirović.