26.06.2023.

19:36

Foto: printscreen/N.P.

Srbija

IDEMO, TETE! NINI TREBA VAŠA POMOĆ! Danas je prodala 700 KROFNI za manje od sat, a može još (FOTO/VIDEO)

Mama Nataša i baka Vinka sa još jednom komšinicom neumorno svakog dana pokušavaju da naprave što više, a koliko god krofni da ispeku, proda se za manje od sata. Danas su im pritekle u pomoć komšinice i "dobre tete koje je Nina pozvala da joj pomognu".

- Ljudi dolaze sa svih strana i najavljuju se, a nas je sramota kad nemamo dovoljno. Ko želi i može, neka nam se pridruži da nam pomogne. Danas smo imali krofne za sve zahvaljujući našim Novosađankama, hvala od srca - kaže mama Nataša.

Informer

Nina pomaže tati Zoranu da ozdravi

Na Adicama je juče bila i Zorica Blagojević iz Crne Gore koja u Novom Sadu boravi nekoliko dana.  

- Nisam uspela da probam Ninine krofne, ali sam ponosna što sam upoznala ovakvo dete. Za tatino lečenje uspela je već da skupi oko 3.500 evra, kako mi je njena mama Nataša rekla, i nastaviće naravno i dalje - uz snimak male Nine objavila je Zorica na svom Fejsbuk profilu i pozvala sve prijatelje da se pridruže akciji.
 

- Oduševljena sam njenom idejom i energijom. Inače se bavim humanitarnim radom i kada sam pročitala priču o njoj, morala sam da je nađem. Donirala sam za krofne u ime naše Humanitarne organizacije. Svakako ću sutra opet otići da vidim kako još mogu da pomognem - rekla nam je Zorica.

Akcija i dalje traje. Podsetimo, Zoran Niković (49) ostao je bez jednog oka, a i na drugom je oštećen vid. Pregled ruskih lekara u Moskvi im je poslednja šansa za nastavak lečenja.