• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K

23.06.2023

14:10

PEKARI, PRIDRUŽITE SE! CEO NOVI SAD HOĆE NJENE KROFNE! Mala Nina skuplja novac da pomogne tati da spasi vid -  ZA POLA SATA PRODA SVE ŠTO NAPRAVE!

Privatna arhiva

Vesti

PEKARI, PRIDRUŽITE SE! CEO NOVI SAD HOĆE NJENE KROFNE! Mala Nina skuplja novac da pomogne tati da spasi vid - ZA POLA SATA PRODA SVE ŠTO NAPRAVE!

Podeli vest

Priča o devojčici Nini Ninković (11) iz Novog Sada, koja je počela da prodaje krofne u naselju Adice da bi zaradila novac za tatinu operaciju oka, dirnula je sve građane Srbije.

Nina već desetak dana dva sata popodne prodaje krofne koje pravi zajedno sa bakom Vinkom i mamom Natašom. Iznosi na mali sto ispred jedne prodavnice u Veterničkoj ulici 51 i prodaje. Išlo je lepo sve do juče, kad su za manje od pola sata prodali oko 200 krofni!

- Kada ste vi i ostali mediji objavili našu priču da smo potražili pomoć preko humanitarnih organizacija za lečenje mog muža, kao i da se ćerkica uključila, juče je došlo toliko ljudi da mi nismo imali dovoljno krofni. Žao mi je jednog deteta, zacenilo se od plača, nismo više imali krofni - rekla nam je Nataša, koja od ranog jutra mesi testo za nove krofne koje će danas prodavati od 17 h. 

Kaže da je i Nina zadovoljna. 

Foto: privatna arhiva

Red za Ninine krofne u Veterničkoj ulici na Adicama u Novom Sadu

- Svi smo zadovoljni jer vidimo da ima humanih i dobrih ljudi. Hvala svima! Javljaju se i iz inostranstva, kažu nam da dolaze na odmor, pa će doći na krofne - prenosi nam Nataša. 

Kaže da bi da može napravila i 1.000 komada, ali u kućnim uslovima je to za njih teško. 

- Za danas smo planirali oko 400 komada - doaje Nataša. 

Na pitanje, da li će možda pozvati pekare da im se pridruže, skromno kaže da poziva sve ljude dobre volje. 

- Želim svima zdravlja i sreće. Nadam se da će naša porodica biti najsrećnija kad Zoran bude mogao da nastavi lečenje na klinici u Moskvi i da se tamo oporavi. Uradićemo sve da ga podržimo - poručuje Nataša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set