26.07.2024.

15:44

Foto: prirodnjački muzej

Srbija

Ovo će biti ko u holivudskom filmu! Prespavajte u Prirodnjačkom muzeju! Ako smete!

Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu pripremio je bogate letnje sadržaje za posetioce svih generacija.

Ovog leta Prirodnjački centar otišao je korak dalje i svojim posetiocima nudi nezaboravno iskustvo – da provedu celu noć u muzeju, odnosno da prespavaju u vrećama za kampovanje, slušaju kamperske priče i posmatraju zvezde.

Devojčicama i dečacima se na interesantan način približava uloga i značaj nauke, ali se ujedno kroz edukativne i kreativne predstave, radionice i igre razvija njihova znatiželja i kreativnost. Naučiće i lekcije o ekologiji, higijeni, vulkanskim erupcijama, umetnosti ...

Informer

Tokom avgusta na programu su predstave za decu, kreativne i naučne radionice, poučni eksperimenti, a uživaće i u bioskopu na otvorenom, mađioničarskim trikovima i mnogim drugim aktivnostima.

Tradicionalna Noć u muzeju održaće se 17. avgusta, a posetioci će, kako je najavio kustos Prirodnjačkog centra Stefan Radević u mraku, pomoću baterijskih lampi, otkrivati sve eksponate.

Poslednje nedelje avgusta biće organizovane "Dino igre bez granica" gde će timovi mališana iz različitih gradova na poligonima u parku, pokazati veštine u sportskim takmičenjima, a ceo letnji program zatvoriće Potraga za blagom!