15.10.2024.

13:11

Foto: Privatna arhiva

Srbija

(VIDEO) Informer pronašao par koji je na svadbu došao uz himnu Evrolige! Mladenci dobili poklon od KK Partizan

Marija (24) defektolog i Dušan (24) saradnik u nastavi na Mašinskom fakultetu, venčali su se prošlog vikenda u restoranu "Sunčano jezero" u Markovcu, pored Mladenovca. Scena njihovog ulaska u dvoranu uz himnu Evrolige podeljena je više hiljada puta i što bi se reklo "zapalili" su društvene mreže. 

Mlada Marija, rođena Pupovac ne krije što se o njihovoj svadbi priča. 

- Pripreme oko svadbe trajale su oko godinu dana i nas dvoje smo se odmah usaglasili da sa ovom pesmom uđemo u salu, jer oboje volimo košarku! Nijedna druga pesma nije dolazila u obzir, a niko sem nas i benda, to nije znao. To je zaista bilo iznenađenje za sve - kaže Marija.

Kaže da su mnogi gosti oduševljeno počeli da pevaju u glas. 

- Vidimo da svi o tome pričaju, i kažu da im je to bilo najupečatljivije. Još sređujemo utiske, čekamo fotografije, video snimke, a jutros su nas pozvali iz KK Partizan i poklonili nam dve karte za večerašnju utakmicu i to do terena - priča nam Marija. 

Ništa ne bi ni dodala ni oduzela, kaže, ali zahvaljuje bendu koji je njihovu zamisao izveo do kraja. 

- Za prvi ples odabrali smo pesmu grupe Whitesnake "Forever more", ali sam i ja bila iznenađena kada je krenula pesma od Divljih jagoda "Marija". Eto, ni ja nisam sve znala, muž me je iznenadio! - zaključuje Marija.