• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Z. G.

12.09.2024

15:22

(VIDEO) O ovoj svadbi još se priča! Svatovi u besnim limuzinama, a mladenci...

Printscreen Oglasna tabla Užice

Vesti

(VIDEO) O ovoj svadbi još se priča! Svatovi u besnim limuzinama, a mladenci...

Podeli vest

Dan venčanja je za mladence najvažniji dan u životu i planiraju ga do najsitnijih detalja. Užičanka Emilija Todorović nedavno je ostvarila veliku želju da se na svoje venčanje doveze u omiljenom automobilu!

Dok su u svadbenoj pratnji bili "besni" automobili, mlada Emilija i mladoženja Nemanja Lazić ispred Gradske kuće u Užicu na svoje venčanje došli su u žutoj "fići", staroj skoro pola veka!

Mladoženja je svoju mladu "pokupio" na ćošku ulice a video i fotografije kako ona ulazi u cvećem i balonima dekorisan autić danima već kruži društvenim mrežama. 

Foto: Printscreen Oglasna tabla Užice

Stig'o mladoženja

 

"Fića" je mladino vlasništvo i, iako vremešan automobil, zajedno su pregazili hiljade kilometara. Emilija je, kažu nam njeni bliski prijatelji, odavno planirala venčanje u kome će doći u "fići".
– U poslednje vreme je trend iznajmiti baš ovaj automobil za venčanje, pa zašto ne bih i ja - govorila je pre venčanja. 
A za to, što je "fića" u odličnom stanju, zaslužan je Emilijin otac Predrag.
Uložio je pare da zameni sve što je bilo potrebno, tako da je "fića" stara 46 godina danas u odličnom stanju.

Foto: Printscreen Oglasna tabla Užice

Nemanja i Emilija

 

Jedan zaljubljenik u ove "Zastavine" oldtajmere nudio mu je, pričaju, 2.000 evra, ali, kako je Ema rekla, nema tih para za koje bi ga prodali.
"Fiću" je nasledila od dede, a prvi put kao vozač sela je u nju 2013. godine.
U Užicu već svi prepoznaju "Emin auto", ali im je, kažu mnogi, ipak bilo neobično da je vide u njemu i na dan venčanja!

 

Pogledajte kako je to izgledalo: 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine
Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine

Porodice devetoro mladih ljudi koji su izgubili živote u masakru koji je izvršio Uroš Blažić u Malom Orašju i Duboni, 4. maja prošle godine, i dalje se nose sa neizmernom tugom i gubitkom. Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, redovno izražava svoju tugu putem društvenih mreža, delujući kao primer snage i izdržljivosti u teškim trenucima.

12.09.2024

20:35

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set