11.11.2021.

16:41

Foto: pexels.com

TV

DA LI BISTE POJELI BIFTEK SPREMLJEN U MAŠINI ZA PRANJE SUDOVA? Njemu je to pošlo za rukom, a rezultati su impresivni!

Spremanje bifteka nije lak posao, pogotovo ako želite da spolja bude reš, a unutra srednje pečen. Najčešći problemi sa kojima se ljudi susreću tokom pripreme je to što teško znaju da li je meso u sredini dovoljno pečeno.

Novinaru Majklu Džordžu palo je na pamet da biftek skuva u mašini za pranje sudova. 

On je čitav proces snimio i podelio sa svojim pratiocima. Ispostavilo se da su rezultati impresivni.

Samoproglašeni gurman prvo je ukusnom komadu mesa dodao so i biber pre nego što ga je stavio u vakuum kesu, koju je zatvorio kako hemikalije i sapun iz sudomašine ne bi mogli da uđu.

Nakon što je mašina završila program od 96 minuta, dočekao ga je savršeno skuvan obrok.

Biftek je na kraju zapekao u tiganju sa belim lukom, puterom i ruzmarinom.

Pogledajte: