17.12.2022.

19:53

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6! Otkrivamo kog datuma će se vratiti u Belu kuću! (VIDEO)

Mnogi očekuju da se Dejan pojavi na vratima Bele kuće oko nove godine kao regularan učesnik, ali sudeći po svemu dejana ćemo gledati na malim ekranima tek od sledeće godine. 

Numerolog Stefan Dragojlović bio je gost emisije "Džet set Top 5" i tom prilikom otkrio kakve aspekte Dejan ima za povratak u rijaliti, ali i šta očekuje Aleksandru kada bude ugledala bivšeg dečka u Zadruzi. 

Informer

 

- Krenuću od Aleksandre jer mi je ona trenutno više inspirativna. Ona u svom kodnom broju ima broj dva. To simbolizuje da u životu uvek sve radi iz dva puta. Primera radi, ona je sada u vezi sa Filipom Carem, a sa njim je bila pre dve godine. Sada je u paralelnoj vezi sa njom i Milicom. Znači opet neka dvojka, opet dve žene, opet dve veze opet sve na broj dva - započinje numerolog i nastavlja:

- Aleksandra će kroz tu dvojku obrni-okreni ponovo da se pomiri sa Dejanom. To će se desiti sledeće godine na parni mesec, ili februar ili april. Ona će prolaziti kroz jako težak period i igraće dvostruku igru, i da će se ona opet ponovo vratiti Filipu. Aleksandra ove sezone mngo podseća na Dalilu i po ponašanju, i po boji kose i po svemu što je uradila, tako da postoji velika mogućnost da Aleksandra završi Zadrugu 6 kao drugoplasirana - ističe Stefan.

Informer

Dejan Dragojević iako tvrdi da je raskid podneo više nego dobro i da ne oseća nikakvu bol, numerolog nam otkriva da će se susret Aleksandre i Dejana desiti vrlo brzo, te da će ga isti emotivno poljuljati.

Informer

- Dejan do kraja godine ostaje sam to je sigurno, on još uvek slavi svoju prethodnu pobedu, ali će se vratiti po duplu krunu. Ja verujem da je on ugovor potpisao, jer njemu stoji da će u 2023 godini ponovo slaviti pobedu. Nakon rijalitija njemu kreće težak period i savetujem mu da ništa ne planira, jer kako kažu "Ako ne ide po planu neka ide po sudbini", što smatram da je za njega najbolje - govori numerolog.

Informer

Numerolog Stefan Dragojlović

Po svim apsektima Dejana ćemo gledati u Zadzruzi 6 već posle nove godine. Mnogi se pitaju šta će se desiti kada se sretnu Aleksandra i Dejan i šta će biti sa Filipom, odgovore možete pogledati u video prilogu iznad teksta.