• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

10.10.2022

22:40

DANAS JE ANĐEOSKI DAN! Numerolog Stefan Dragojlović otkriva sve o kodu 268 - odličan je za PRILIV NOVCA i posao!

Youtube printscreen/PRVA

Horoskop

DANAS JE ANĐEOSKI DAN! Numerolog Stefan Dragojlović otkriva sve o kodu 268 - odličan je za PRILIV NOVCA i posao!

Podeli vest

Ukoliko želite da privučete novac i bolji posao, numerolog savetuje da broj 268 napišete na papir i ostavite u fioci na poslu

Numerolog Stefan Dragojlović gostovao je u jednoj emisiji, gde je objasnio sve o ovonedeljnim brojevima.

Kako je otkrio, sedmica počinje u znaku 8, a evo i šta to znači:

- Osmica je veliki anđeo čuvar. Kada gledamo iz prizme matematike, osmicu kada spustimo za devedeset stepeni, dobijamo ta krila anđela, metaforički i tu ćemo imati podršku celog neba, ceo univerzum je na našoj strani i treba da volimo život. To je kažu energija transformacije, energija ljubavi, energija privlačenja, energija manifestacije, energija izobilja, energija novca i ozdravljenja - navodi Stefan.

Foto: printscreen

Stefan Dragojlović

Suprotno anđelu čuvaru je đavolja energija, pa kao što osmica daje put pravde, numerolog ističe da postoji i ta druga strana, pa da su u broju 8 mnogi dileri, ubice, lopovi. To znači da mi sami biramo put.

- Osmica može da bude direktan put, a možemo i da se vrtimo u njoj, u začaranom krugu - kaže numerolog i dodaje, da je gardijan broj ove nedelje je sudbinski, isceljujući, zbog kojeg ćemo otpustiti sve negativne vibracije, a to je broj 268.

- Najbolje bi bilo da ga ljudi zapišu negde i čuvaju na poslu, u fioci ili da kod kuće drže na stolu. Dobra je za posao, za novac, za komunikaciju - kaže Stefan i ističe da bi pojedinci koji su trenutno bez posla, mogli da ga nađu veoma brzo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija