28.06.2023.

20:00

Foto: printscreen

TV

Pobednica Zvezda Granda dobila automobil! (Video)

Slavica je od kreativnog direktora Granda Saše Popovića dobila ključeve od automobila, a primopredaji osvojene materijalne nagrade prisustvovao je i njen mentor koji nije krio oduševljenje što je nakon dve pobede Marije Šerifović i jedne pobede Viki Miljković on posta mentor godine

-Nisam shvatao kako je biti mentor pobednice, gledao sam Viki gledao sam i Mariju, i sve te ljude sa pobednicima u svom timu. I kad vidim koliko smo mi kao mentori i kao produkcija uradili za njih, niko nije sretniji od mene-rekao je Đorđe David.

Informer

Zvezde Granda dve decenije proizvode nove pevače, a pitanje koje se uvek postavlja na kraju aktuelne sezone je kako će izgledati naredna i da li će biti nekih promena, a to kao i uvek najbolje zna Šaša Popović koji je naglasio šta je vrednije od automobila koji je Slavica dobila kao nagradu.

-Sastav žirija ostaje isti, Menjaju se samo pravila ovo će biti najzanimljivija sezona u proteklih 20 godina a već u prva četiri kruga trudićemo se da izaberemo glavne favorite-rekao je Saša Popović i dodao:

- Jedan hit vredi više od deset ovakvih automobila i to vam je to-Popović

Ovogodišnja pobednica Slavica Angelova odmah je sela u svoj automobil i na suvozačevo mesto je stavila svog mentora pa priznala da li je očekivala pobedu i kako se oseća.

-Iskreno nisam očekivala pobedu... to su nova iskustva i stvarno sam srećna-rekla je Slavica Na kraju ostaje nam da Angelovoj poželimo da je put kojim ovim automobilom krene bude trasa koja vodi do zvezda.