Autor: Informer.rs

04.09.2023.

08:45

Foto: Informer

TV

Pada Kurti ako Tramp postane predsednik?! Šiptari će vršiti teror na KiM dok imaju Bajdena! (VIDEO)

Predsednik Skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun tvrdi da ako bi republikanci pobedili na američkim izborima sukob sa Kinom bi bio neizbežan, a ako pobede demokrate, NATO sukob sa Rusijom je siguran.

- Izuzetno je složena situacija u Americi i njihov narod nikad nije bio podeljeniji. Sada ne možemo da znamo da li će Tramp ili Bajden osvojiti njihove izbore. Ako bi republikanci pobedili na izborima sukob sa Kinom bi bio neizbežan, a ako pobede demokrate NATO sukob sa Rusijom je siguran. Obe američke stranke žele da Srbija prizna lažnu državu Kosovo - rekao je Drecun. 

Informer

Glavni i odgovorni urednik "Kosovo Online" Miloš Garić ističe da je Ričard Grenel prijatelj sa Hašimom Tačijem  i smatra da Tači ne treba da bude zatvoren u Hagu.

- Dolaskom Bajdena se promenio pogled Amerike na KiM, ali takođe Trampov čovek Ričard Grenel je prijatelj sa Hašimom Tačijem. Grenel je hteo da se izgradi železnica i autoput od centralne Srbije do obala Albanije i smatra da Tači ne treba da bude zatvoren u Hagu - kazao je Garić.

Informer

Naš gost u studiju dodaje i da Kurtija čuva Bajden, a povratak Trampa i Grenela na vlast označava kraj Kurtija i zato on vrši svakodnevni teror da bi ubrzao proces priznanja tzv. Kosova od strane Beograda.

- Kurti i privremene prištinske institucije su pod okriljem i protekcijom trenutnog predsednika Bajdena. U slučaju povratka Donalda Trampa kao predsednika SAD i povratka Grenela na mesto Stejt Deparmenta, Aljbin Kurti bi bio svrgnut sa vlasti i zato Albanci vrše svakodnevni teror da bi ubrzali proces priznanja tzv. Kosova od strane Beograda, ali to se neće dogoditi - zaključuje Garić. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: