Autor: Informer.rs

07.09.2023.

10:05

Foto: Zoran Sinko

TV

(VIDEO) Sukob u Ukrajini dostigao vrhunac! Jolović: Putin već pobedio! Na ruskom frontu padali Nemci i Napoleon, a sada će i Zapad!

Pukovnik Miloš Jolović ističe da su Rusi majstori iznurivanja i odbrane, na njihovim frontovima padali su i Napoleon i Nemci, a sada padaju Zapad i Ukrajina.

- Rusi su nanosili gubitke neprijatelju i nisu dozvoljavali proboj njihove prve odbrane. Ukrajinska ministarka odbrane je izjavila da je njihova vojska osvojila neke delove, ali to su međuzone između linija takozvane "sive zone". Majstori iznurivanja i majstori odbrane su svakako Rusi, na njihovim frontovima padali su i Napoleon i Nemci, a sada padaju Zapad i Ukrajina. Milijarde dolara je Zapad izgubio u ratu, a Ukrajinci su izgubili ljudstvo - kazao je Jolović.

Naš sagovornik kaže da je Putin pobedio Zapad za godinu i po dana, jer sankcije i napadi nisu urodili plodom i da Amerikancima odgovara iscrpljujući rat.

- Amerikancima odgovara iscrpljujući rat da bi mogli dugoročno da upravljaju Ukrajinom. Putin je pobedio Zapad za godinu i po dana jer sankcije i napadi nisu urodili plodom, a i sva vojska, tehnologija i novac koju je poslao Zapad biva uništen ili prisvojen - tvrdio je Jolović.

Informer

Pukovnik u penziji Boško Zorić navodi da Ukrajicima ofanziva nije uspela a ako probiju jednu liniju odbrane tu će ih sačekati i druga linija odbrane ruske vojske. Smatram da su Rusi namerno pustili Ukrajince u "sive zone" između linija odbrane da bi ih lakše neutralisali.

- Sukob u Ukrajini dostigao vrhunac, a biće u stagnaciji jer dolazi jesen i padavine koje će onemogućiti pokretanje borbene tehnike. Ukrajicima ofanziva nije uspela a ako probiju jednu liniju odbrane tu će ih sačekati i druga linija odbrane ruske vojske. Smatram da su Rusi namerno pustili Ukrajince u "sive zone" između linija odbrane da bi ih lakše neutralisali - rekao je Zorić.

Informer

Navodi naš gost u studiju pukovnik Zorić i da Zapad krije priliv novca u Ukrajini od svojih građana kao i da plasira dezinformacije pomoću svojih medija, a da će Rusija pobediti.

- Zapad mora da objasni svojim građanima gde odlaze milijarde dolara koje oni nepovratno ulažu u Ukrajinu. Zapad neće večno moći da plasira dezinformacije pomoću svojih medija, jer će pravi podaci blagovremeno doći, a Rusija će pobedom završiti ovaj rat - zaključio je Zorić.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: