Autor: Informer.rs

16.09.2023.

08:58

Foto: Informer

TV

(VIDEO) Kurti poručio da će Srbi da plate i pate, a naš narod pokazao jedinstvo i rešenost da ostane na svojim ognjištima

Predsednica Foruma žena sa KiM Vesna Pantović, u svom viber uključenju, kaže da Kurti neće stati u svojim namerama. 

- Kurti svesno želi rat na Kosovu i Metohiji. To je čovek koji će provokacijama izazvati eskalaciju, što na stolu što na terenu. Za propast pregovora u Briselu kriv je jedino Aljbin Kurti, koji se smejao cinično i provocirao Aleksandra Vučića tokom sastanka. Aleksandar Vučić i Srpska lista će se boriti za Srbe sa KiM i ZSO - saopštila je Pantović i dodala:

- Kurti je ozbiljan provokator i smatram da ima ozbiljnih psihičkih problema što je i pokazao kreveljenjem na sastanku - zaključila je Pantović.

Informer

Narodni poslanik Ljubomir Marić ističe da je Kurti rekao obraćanju novinarima posle sastanka u Briselu da će Srbi na Kosovu i Metohiji da pate i da plate.

- Razgovori u Briselu su obeležili Kurtijevo negiranje sporazuma, ali i priznanje predstavnika MZ da je Kurti kriv za nazadovanje pregovora. Kurti je rekao u obraćanju novinarima posle sastanka u Briselu da će Srbi na Kosovu i Metohiji da pate i da plate. Srbi su pokazali jedinstvo i rešenost da ostanu na svojim ognjištima, a Srbija želi da se formira ZSO - kazao je Marić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Srbi na Kosovu i Metohiji trpe teror i provokacije od strane Aljbina Kurtija, ali Aleksandar Vučić će se uvek boriti za svoju zemlju i srpski narod.

- Srbi na Kosovu i Metohiji trpe teror i provokacije od strane Aljbina Kurtija, ali Aleksandar Vučić će se uvek boriti za svoju zemlju i srpski narod. Zamislite da je Aleksandar Vučić izjavio da će Albanci da plate i pate, pa ceo svet bi se digao na noge - rekao je Marić.