Autor: Informer.rs

21.09.2023.

10:10

Foto: Miloš Rafailović

TV

Zapad u Ukrajini ponavlja scenario iz Sarajeva?! Zelenski počeo da šalje na front dečake i invalide! (VIDEO)

Pukovnik Miodrag Jevtić istakao je Zapad već decenijama na isti način pokušava da napravi sukobe i konflikte u svetu putem sabotaža i napada.

- Zapad već decenijama na isti način radi sabotaže i napade da bi pokrenuo konflikte. Zapad je na Kosovu i Metohiji postavljao bombe da bi se pokrenuli sukobi, isto kao i u Iraku, a sada i u Ukrajini. Ovo je civilizacijski rat, generalni sekretar UN Antonio Gutjereš je izjavio da nam preti raspad sveta ako se nešto ne promeni - naveo je Jevtić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Rusija ima mnogo veće resurse i ljudstvo nego Ukrajina i na kraju će Rusija pobediti u ovom ratu, a Ukrajina će biti gubitnik.

- Rusija ima mnogo veće resurse i ljudstvo nego Ukrajina i na kraju će Rusija pobediti u ovom ratu, iako Zapad neprestano daje svaki vid podrške Ukrajini. Jedan od pobednika u ovom ratu je Amerika kojoj je procvetala vojna industrija, a gubitnik je Ukrajina koja će večno da bude podeljena između Rusije i Evrope - zaključio je Jevtić. 

Informer

Pilot Stevan Ignjatović navodi da je prepisan je scenario od masakra na sarajevskoj pijaci Markala, za koju je okrivljena srpska vojska, a zapravo je bila greška NATO pakta, ali i da je ukrajinski narod shvatio da je postao topovsko meso Zapada.

- Prepisan je scenario od masakra na sarajevskoj pijaci Markala, za koju je okrivljena srpska vojska, ali je zapravo bila greška NATO pakta i to je prepoznao "Njujork Tajms". Potpukovnik Vitalij Berežnji je jednom prilikom naveo podatak da su ukrajinski vojnici koji su bili regrutovani prošle godine, već nisu među živima. Narod Ukrajine je shvatio da je topovsko meso za Zapadne sile kao što su Nemačka, Amerika, Velika Britanija - kazao je Ignjatović.

Informer

Ignjatović je dodao i da se povećao se broj poginulih Ukrajinaca od početka kontraofanzive ukrajinske vojske i sada taj broj iznosi skoro 80.000 i da je Zelenski počeo da šalje mladiće i invalide na front.

- Povećao se broj poginulih Ukrajinaca od početka kontraofanzive ukrajinske vojske i sada taj broj iznosi skoro 80.000, a vojnici koji su preživeli ruske odbrambene linije su mahom ostali invalidi. Ukrajincima je jednostavnije da trunu u ruskom zatvoru nego poginu u ruskoj zimi. Zelenski je počeo da šalje na front mladiće od 16 godina, kao i ratne invalide - rekao je Ignjatović.

Čitavu emisiju pogledajte u videu ispod teksta: