• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

21:08

Otet je, kidnapovan! Rođaka uhapšenog Srbina sa KiM otkrila sve detalje: Ne znamo šta nas je snašlo!

Reuters

Politika

Otet je, kidnapovan! Rođaka uhapšenog Srbina sa KiM otkrila sve detalje: Ne znamo šta nas je snašlo!

Podeli vest

Rođaka Zorana Kostića, Srbina sa Kosova i Metohija, ispričala je za Informer kako su ga terorističke falagne Aljbina Kurtija kidnapovale iz porodične kuće u Prilužju.

Naša sagovornica objašnjava da se sve odigralo nakon što je u kući nestala struja, a kada su došli takozvani majstori iz Elektrodistribucije, njen rođak se više nije pojavljivao.

- On je otet. Kidnapovan. Nestao je u radničkom odelu, odveden. Čovek koji je imao dva infarkta - sa ogromnom zabrinutošću u glasu govori naša sagovornica.

Prema njenim rečima, porodica je vrlo uznemirena.

- Ne znamo šta nas je slašlo. Još uvek ne znamo gde su ga odveli. Navodno ga terete za neke ratne zločine, koje nije počinio - ističe naša sagovornica, dodajući da su komšije videle kako ga odvode.

Inače, Kostiću je odrđeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Vest o tome da je Kostiću određeno policijsko zadržavanje do 48 sati za Tanjug su potvrdili predsednik Privremenog organa opštine Vučitrn Milan Kostić, kao i branilac Zorana Kostića, advokat Predrag Miljković.

- Danas je u policiji dao izjavu u svojstvu osumnjičenog, videćemo da li će tužilac zatražiti meru sudskog pritvora - rekao je Miljković.

Pritvor do 48 sati određen je i bivšem policajcu Draganu Miloviću iz Zvečana što je potvrdio njegov branilac, advokat Miloš Delević.

- Sutra će biti sednica za određivanje pritvora, posle nje ću znati više detalja - rekao je Delević u kratkoj izjavi za Tanjug.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija