Autor: Informer.rs

15.10.2023.

09:36

Foto: Masha Bandjur

TV

Očajnički potez Zapada na Bliskom istoku! Pokreću nuklearni sukob da bi sakrili poraz u Ukrajini?! (VIDEO)

Politikolog Branko Petrović navodi da će se Izrael boriti protiv svih država u okruženju ako bude došlo do veće eskalacije sukoba, jer organizaciju Hamas podržavaju mnoge arapske zemlje, kao što je Iran.

- Ovaj rat traje već hiljadama godina, a sada je samo modernizovan. Izrael će se boriti protiv skoro svih država u okruženju ako bude došlo do veće eskalacije sukoba, jer organizaciju Hamas podržavaju mnoge arapske zemlje, kao što je Iran - tvrdio je Petrović.

Informer

Prof. Miloš Laban ističe da Zapad otvara novo žarište na Bliskom istoku da bi se skrenula pažna sa poraza Zapada u Ukrajini.

Poraz Zapada u Ukrajini je jako blizu i zato se otvara novo žarište u Izraelu, da bi se skrenula medijska pažnja sa ratišta u Ukrajini. Iran želi da se umeša u ovaj rat da bi ispravio nepravdu nad Palestinom - rekao je Laban.

Informer

Laban kaže i da se Zapad služi samo silom, ucenama i pritiscima, dok Rusija pokušava na mirni način da reši sve ratove, kao i da neko sa Zapada želi da nas uvuče u Treći svetski rat, da bi se upotrebilo nuklearno oružje.

- Zapad se služi samo silom, ucenama i pritiscima, dok Rusija pokušava na mirni način da reši sve ratove. Nosač aviona je donešen blizu obala Izraela da bi se sprečila intervencija Irana u toj zemlji i neko sa Zapada želi da nas uvuče u Treći svetski rat, da bi se upotrebilo nuklearno oružje - kazao je Laban.

Ne propustite da pogledate čitavu emisiju u videu ispod teksta: