Autor: Informer.rs

17.10.2023.

10:26

Foto: Pedja Milosavljević/Reuters

TV

Bolesno! Kurtijevi džihadisti nemilosrdno lomili lobanje nedužnim srpskih đacima u Veneciji! (VIDEO)

Zoran Anđelković bivši predsednik izvršnog veća KiM ističe da je velika grupa šiptara napala srpske đake, a Albance je isprovociralo to što su naša deca bili Srbi i da su zbog toga tukli po glavi flašama i lomili im rebra.

- Razumem zabrinutost roditelja, jer više nisu sigurni da će im deca biti bezbedna na eksurziji, kao da su išli u Albaniju, a ne u Italiju. Velika grupa šiptara je napala nedužne srpske đake koji su otišli na plažu da uživaju i nikoga ne uznemiravaju, a Albance je isprovociralo to što su naša deca bili Srbi i zbog toga su ih tukli po glavi flašama i lomili im rebra - kazao je Anđelković.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je Kurtijev džihad signal da može da se povredi ili ubije svaki Srbin gde god se on nalazio, da li u Veneciji, Cirihu ili na Kosovu i Metohiji.

- Kurti stvara jednu atmosferu nasilja prema Srbima na Kosovu i Metohiji i to se preliva na druge zemlje i Šiptare koji se nalaze u tim zemljama. Kurtijev džihad je signal da može da se povredi ili ubije svaki Srbin gde god se on nalazio, da li u Veneciji, Cirihu ili na Kosovu i Metohiji - rekao je Anđelković.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: