Autor: Informer.rs

31.10.2023.

10:21

Foto: informert/reuters/Shutterstock

TV

Miloš Vučević za Informer TV: Ponoše sram te bilo, bio si srpski general i potičeš iz Krajine, a imaš hrvatski pasoš! (VIDEO)

Ministar odbrane Miloš Vučević ističe da Kurti pravi teror nad Srbima već duže vreme i da je Aljbin Kurti je neskriveni ekstremista i da sanja o ujedinjenu tzv. velike Albanije.

- Kurti sve radi u kontinuitetu i pravi teror nad Srbima već duže vreme. Aljbin Kurti je neskriveni ekstremista i sanja o ujedinjenu tzv. velike Albanije. Glupavo je i pomisliti da je nekakav klan izazvao sukobe na KiM, za to je kriv samo režim Aljbina Kurtija - kazao je ministar odbrane.

Informer

Ministar Miloš Vučević dodaje i da Kurti govori da je Srpska lista kriminalna organizacija i da su Srbi ubili Olivera Ivanovića, a da se svi utrkuju da dodaju loptu Kurtiju da izvrši volej na Srbiju.

- Kurti govori da je Srpska lista kriminalna organizacija i da su Srbi ubili Olivera Ivanovića, a svi se utrkuju da dodaju loptu Kurtiju da izvrši volej na Srbiju. Neki naši oficiri su položili zakletvu, a ne poštuju je, jer je srpsko oružje završilo u rukama Kurtija, to je sramotno - rekao je Vučević.

Kako kaže naš gost ministar Vučević, "Ponoše sram te bilo, bio si srpski general i potičeš iz Krajine, a imaš hrvatski pasoš" i dodaje da ako dođe Đilasova ekipa na vlast, oni će uvesti sankcije Rusiji, priznaće nezavisno Kosovo i Metohiju, pristupiće NATO alijansi i proglasiće srpski narod za genocidan.

- Ne možete da urušavate svoju državu i morate da je poštujete. Ponoše sram te bilo, bio si srpski general i potičeš iz Krajine, a imaš hrvatski pasoš. Ako dođe Đilasova ekipa na vlast, oni će uvesti sankcije Rusiji, priznaće nezavisno Kosovo i Metohiju, pristupiće NATO alijansi i proglasiće srpski narod za genocidan - naveo je ministar.

Informer

Prema rečima ministra oni koji su navodni rusfili i brane iz daljine KiM, vrlo brzo će se utopiti u masu onih koji žele nezavisno Kosovo i Metohiju i pristupanje NATO alijansi, samo da bi uklonili Aleksandra Vučića na vlast.

- Kvazi desnica nema problem da se ujedini sa levicom, samo a bi srušila Aleksandra Vučića, pa kakva će to biti politika ako će sve uraditi za skidanje Vučića sa vlasti. Oni koji su navodni rusfili i brane iz daljine KiM, vrlo brzo će se utopiti u masu onih koji žele nezavisno Kosovo i Metohiju i pristupanje NATO alijansi - saopštio je Vučević.