• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2023

10:15

NATO potrčko! Nevena Đurić: Ponoš zna jedino za kampanju laži!

sns

Politika

NATO potrčko! Nevena Đurić: Ponoš zna jedino za kampanju laži!

Podeli vest

Mora NATO potrčko Zdravko Ponoš sam sebe da pohvali, kad već nikom drugom, razumnom i prisebnom, to nije ni na kraju pameti, kaže Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS.

- Hvali se kako je "zadužio uniformu, pušku i knjige," a ne pominje to što se njegove kolege od njega ograđuju, što ga se stide, što ga nazivaju mlađim referentom i dezerterom! Nikada i ne bi bio na takvoj poziciji da od strane svih onih koji Srbiji i našem narodu ne žele baš ništa dobro nije prepoznat kao najpogodniji! Teško da je ikada u našoj zemlji postojala veća prodana duša od njega! Nosio je časnu, srpsku, vojničku uniformu kao bedna kukavica i slabić - naša vojska većeg ne pamti! - naglašava Đurićeva, i dodaje:

- U to vreme, kojima se danas na sva usta hvali, smanjena je borbena moć naše zemlje, urnisana je vojska i kadrovski i tehnički, gasio naše herojske brigade, najhrabrije oficire je ponižavao, prevremeno ih penzionisao, i sve to - dok je poslušno izvršavao komande NATO majora! Кada je u stanju da samo pomisli, a potom i izgovori, da je bilo čiji cilj da se "slika uz uniformu" - jasno je koliki je stepen njegovog nepoštovanja naše srpske uniforme, naše vojske i njenih pripadnika. Podsvest je čudo. Ovakva ništarija od samog sebe ne može pobeći nikad, ma koliko da se trudi. U prvi plan izbija samo jedno - nepatvorena mržnja prema Aleksandru Vučiću, ali i našoj zemlji i narodu - ističe Đurićeva.

Čista mržnja! Ponoš: Vučića treba čerečiti, a Vučevića spržiti!

Prema njenim rečima, kad već pominje "kampanju laži", Ponoš jedino za takvu kampanju i zna.

- Kao ono kada je najstrašnije lagao kako će predsednik Vučić uvesti sankcije Ruskoj Federaciji neposredno nakon prošlih izbora, a potom i sam zahtevao iste, govoreći kako smo sa tim čak i zakasnili. Od ovoga - licemernije ne može. Nek zapamti jedno: iz Srbije ljudi ne odlaze danas - odlazili su u vreme kada su on i njemu slični vedrili i oblačili našom državom; nije standard danas na dnu - bio je dno dna u vreme kada su on i njemu slični zatvarali radna mesta redom po Srbiji, ne zaključavaju se danas namirnice - nisu ni u njihovo vreme, ali narod nije imao novca za kupovinu! I osim ovako bezočnih laži i nebuloza NATO miljenik u Srbiji nikada niti je imao, niti ima, niti će imati šta da ponudi građanima naše zemlje. Onako kako je uništio vojsku, kada bi bio u prilici, dileme nema - isto bi uradio i sa našom državom: jednom rušitelj - uvek rušitelj! - zaključuje Đurićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đurić: Ponoš dostojan samo titule NATO miljenika
Politika

Đurić: Ponoš dostojan samo titule NATO miljenika

NATO ništarija Ponoš se sa Kurtijem takmiči u tome ko će snažnije udariti na Srbiju. Ipak mu je najvažnije da za sve svoje snishodljivo ulagivanje srbofobnim ambasadama on bude prepoznat kao prvi - u nanošenju štete našoj državi, izjavila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

25.10.2023

15:27

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija