Autor: Informer.rs

01.11.2023.

09:28

Foto: Pedja Milosavljević, Reuters, Shutterstock

TV

Šešelj: Preko 11.000 sankcija uvedeno Rusiji, a oni nikad jači! (VIDEO)

Aleksandar Šešelj navodi da SAD ne treba da vodi glavnu reč u Evropi i da je Zapad pokušao da uništi Rusiju sankcijama, ali da im to nije uspelo.

- Ključ vladavine u Evropi je da razdvoje Nemce i Ruse i SAD ne treba da vodi glavnu reč u Evropi. Želje Zapada da unište Rusiju nisu uspeli, iako te želje traju već dosta vremena. Ukrajina nije postojala pre Sovjetskog saveza i njihove tvrdnje je da su njihove nuklearne rakete bile. Preko 11.000 sankcija je uvedeno Rusiji, a oni su nikad jači i tamo cveta život - rekao je Šešelj.

Informer

Istoričar Jovan Pejin ističe da Zapad ne može dugo da izdrži, jer troši ogroman novac na podržavanje Ukrajine i da Amerika i Zapad treba da ide iz Ukrajine, jer to nije njihova zemlja.

- Zapad ne može dugo da izdrži, jer troši ogroman novac na podržavanje Ukrajine. Ne znam šta Amerika i Zapad traži u Ukrajini, jer to nije njihova zemlja niti imaju veze sa tim, a pandan tome Rusi mogu da traže Aljasku od SAD. Velike sile ne smeju da se igraju nuklearnim oružjem, jer bi to bilo pogubno za svet - kazao je Pejin.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: