Autor: Informer.rs

01.11.2023.

10:39

Foto: Informer

TV

Đilasovi pioniri hapsili Ratka Mladića i Radovana Karadžića, a sad žele na vlast! (VIDEO)

Potpredsednik SRS Miljan Damjanović ističe da je cela opozicija produkt bivše vlasti demokratske stranke koja je hapsila Ratka Mladića i Radovana Karadžića i da je cilj pronato i prozapadnog bloka da se napravi referendum protiv vlasti. 

Cela opozicija je produkt bivše vlasti demokratske stranke koja je hapsila Ratka Mladića i Radovana Karadžića. Danas je cilj pronato i prozapadnog bloka da se napravi referendum protiv vlasti, a Milica Zavetnica se stidi svoje prošlosti i kaže da nikada nije bila u našoj stranci, a bila je sa nama dok je primala platu - objasnio je Damjanović.

Informer

Novinar Saša Milovanović ističe da opozicija desnice želi da se ujedini sa Đilasom i da je Milošu Jovanović i Mariniki Tepić je u redu tzv. nezavisno Kosovo i sankcije Rusiji.

- Stranke desnice koje su u svojim koalicijama, žele da se ujedine sa Đilasovom koalicijom koja se kosi sa svim njihovim mišljenjima. Milošu Jovanović i Mariniki Tepić je u redu tzv. nezavisno Kosovo i sankcije Rusiji, a cela opozicija je zaposlena u Đilasovoj firmi - kazao je Milovanović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da njihove govore niko ne sluša, jer kako kaže, pričaju zamišljenoj publici i narodu koji ne postoji, a da oni žele neki drugi narod, jer im ovaj srpski ne valja.

- Tužno je što su nazvali protest "Srbija protiv nasilja", a sprovodili su sami nasilje. Njihove govore niko ne sluša osim novinara N1, jer pričaju zamišljenoj publici i narodu koji ne postoji, a oni žele neki drugi narod, jer im ovaj srpski ne valja - zaključio je Milovanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: