Autor: Informer.rs

11.11.2023.

10:01

Foto: shutterstock/Informer/ata images

TV

Danas je Dan primirja, ali Đilasovi diletanti ne daju mira Vučiću i Srbiji! (VIDEO)

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ističe da Aleksandar Vučić mora da se bavi uvredama koje svakodnevno dolaze na njegov račun od strane opozicije koja smatra da je unapred pobedila.

- Aleksandar Vučić mora da se bavi uvredama koje svakodnevno dolaze na njegov račun od strane opozicije, ali i nekih takozvanih profesora, akademika i stručnjaka. Neki smatraju da su unapred pobedili, ali i neki koji smatraju da su izgubili, a to je pogrešno razmišljanje, jer su to potpuni diletanti - rekao je Krstić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da opozicija želi da ospori izbore, jer već smatraju da su pokradeni i da moraju da uruše vlast na uličnim protestima, što nije radila ni opozicija devedesetih.

- Opozicija želi da ospori izbore, jer već smatraju da su pokradeni i da moraju da uruše vlast na nekim uličnim protestima. Čak ni opozicije devedesetih nisu obarale vlast na ulici, a sada oni žele to da urade - kazao je Krstić. 

Urednik u listu "Politika" Bojan Bilbija navodi da je danas Dan primirja, ali da u našoj zemlji nema primirja u politici, jer opozicija konstantno vrši napade na vlast i da opozicija smatra da treba vršiti nasilje nad političkim neistomišljenicima.

- Danas je Dan primirja, ali u našoj zemlji nema primirja u politici, jer opozicija konstantno vrši napade na vlast. Opozicija stvara opštu klimu nasilja i oni smatraju da treba vršiti nasilje nad političkim neistomišljenicima. Nemaju srama da napadaju predsednika i nazivaju ga svakakvim nehumanim rečima, jer pokušavaju da ga nateraju da napravi grešku - naveo je Bilbija.

Informer

Prema rečima Bilbije opozicija želi da pripiše Vučiću sankcije Rusiji i priznanje tzv. Kosova i da se opozicija se služi najprljavijim trikovima gde napadaju porodicu Aleksandra Vučića, ali i narod u Srbiji.

- Opozicija želi da pripiše Vučiću sankcije Rusiji i priznanje tzv. Kosova, a zapravo to oni žele, a pitanje za opoziciju je ko diriguje opoziciji i ko daje instrukcije Draganu Đilasu. Opozicija se služi najprljavijim trikovima gde napadaju porodicu Aleksandra Vučića, ali i narod u Srbiji i sve Srbe u regionu - zaključio je Bilbija.