Autor: Informer.rs

16.11.2023.

16:57

Foto: Maša Banđur

TV

Heroju je potrebna naša pomoć! On je taksista i pomagao je lekarima tokom korone, ali i deci sa KiM! (VIDEO)

Taksista Branko Antić ističe da je tokom korone prevezao hiljade lekara u akciji sa njegovim kolegama taksistima, ali i da je dobio rak pluća i bubrega.

- Bolest i kancer mi je zahvatio bubrege, a sada imam metastazu na plućima, jer mi je to na skeneru pokazano i borim se već par godina sa bolešću. Tokom korone sam prevezao hiljade lekara i medicinskih radnika, a akcija je tada započeta i moje kolege su zajedno spasili mnoge živote sa rizikom da zaraze svoje porodice - rekao je Antić.  

Informer

Naš sagovornik dodaje i da mu je Institut za radiologiju i onkologiju veoma pomogao, ali i da mu je zabranjen ulazak na KiM, zbog humanitarnih akcija za Srbe, ali učestvovanja u ratu protiv Šiptara.

- Želeo bih da se zahvalim celom institutu za radiologiju i onkologiju, oni su pomogli mnogim građanima još od perioda bombardovanja Beograda, jer su mi pomogli da saznam da imam rak. Zabranili su mi da ulazim na prostor Kosova i Metohije, srca Srbije, jer sam pomagao Srbima u humanitarnim akcijama, ali i učestvovanja u ratu protiv Albanaca i NATO-a na KiM - zaključio je Antić.

Celu emisiju pogledajte obavezno u videu ispod  saznajte kako možete da pomognete našem gostu Branku: