Autor: Informer.rs

17.11.2023.

18:52

Foto: Informer

TV

Estetika 21. veka: Žene u Srbiji podmlađuju ne samo lice, već i intimnu regiju! (VIDEO)

Ginekolog Petar Simić kaže da intimna regija primarnu funkciju ima za rađanje i da svi znamo da kada se posečemo, to zacelimo posle nekog vremena i regerativna medicina služi da podmladi intimnu regiju.

- Intimna estetika mngo zavisi od unutrašnje lepote i mlade žene trebaju da razmišljaju o tome. Naše dame treba da dobijaju prave informacije, a ne polu izvore. Intimna regija primarnu funkciju ima za rađanje, ali i bitna je tokom celog života. Svi znamo da kada se posečemo, to zacelimo posle nekog vremena i regerativna medicina služi da podmladi intimnu regiju - rekao je Simić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da u Londonu i Dubajiu su centri podmlađivanja intimne regije, a da Srbija prednjači u Evropi sa tehnologijom podmlađivanja intimne regije.

- Usled velikog korišćenja interneta, mnoge navike i način života se promenio. Svaki izgled je danas prihvatljiv i intimna regija može drugačije da izgleda i značajno se menja tokom porođaja. U Londonu i Dubajiu su centri podmlađivanja intimne regije, a Srbija prednjači u Evropi sa tehnologijom podmlađivanja intimne regije - kazao je Simić.