• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

13.11.2023

13:40

Intimna regija kod žena ima svoj puls! Evo šta on zapravo pokazuje - spremite se za vrele orgazme

Shuterstock

Zdravlje

Intimna regija kod žena ima svoj puls! Evo šta on zapravo pokazuje - spremite se za vrele orgazme

Podeli vest

Ukoliko žena ima jak vaginalni puls, veće su šanse da nema problema sa dostizanjem vrhunaca.

Pojedine žene imaju problem da dođu do vrhunca, a to se često pripisuje tome što nisu dovoljno opuštene i otvorene prema svom partneru. 

Međutim, nekada nije samo to u pitanju, već i jačina ženske intimne regije

Detaljnije o tome objasnila je doktorka Marija Ristić:

- Vaginalni puls je puls tvoje vagine i ukoliko je on jak i ukoliko nemaš nikakvu poteškoću da ga osetiš, verovatno nemaš nikakav problem koji se tiče tvog seksualnog užitka, tj. vrlo lako možeš da doživiš orgazam - kaže doktorka i dodaje:

Foto: Shuterstock

intimni odnosi

- Vaginalni puls možeš da proveriš tako što ćeš da opereš svoje ruke i tako što ćeš čist kažiprst jedne ruke da ubaciš u svoju vaginu do pola, na mesto gde bi otprilike bila kazaljka kada sat pokazuje da je 5 sati. Na tom mestu prolazi jedna arterija, koja može da nam da dosta informacija o vaginalnom zdravlju i zdravlju tvojih orgazama. Puls koji osećaš bi trebalo da bude jak, a ukoliko ga ne osećaš ili ga osećaš sasvim malo, verovatno imaš poteškoće sa dostizanjem orgazama, ali, bez brige. To možeš da promeniš tako što ćeš početi da radiš vežbe za vaginu, koje će podignuti njen tonus i ojačati ovaj puls, ali i puls u tvojoj spavaćoj sobi - ističe doktorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija