• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

13.11.2023

07:25

Dobro gledajte kakvi su roditelji vašeg budućeg muža! Žena uputila upozorenje, pa otkrila pakao koji prolazi sa svojom svekrvom

Shutterstock

Dom i porodica

Dobro gledajte kakvi su roditelji vašeg budućeg muža! Žena uputila upozorenje, pa otkrila pakao koji prolazi sa svojom svekrvom

Podeli vest

Jedna žena je na sajtu za ispovesti podelila kako joj je svekrva neurotična i da voli dramu.

Ljudi imaju najrazličitije životne priče, a neke od njih vole da otkrivaju i anonimno na jednom sajtu za ispovesti

Tako je žena podelila sa čitaocima zabrinutost za ponašanje njene svekrve:

- Želim samo devojkama da kažem da dobro gledaju kakvi su i ko su roditelji vašeg budućeg supruga, jer je to mnogo bitno, a ne pridaje se značaj. Ja sam bila ubeđena da nema veze što mi je svekrva neurotična, što voli dramu i tračarenje, što zove 10 puta dnevno i još toliko poruka i onda me fino opalio šamar realnosti kada je svekar preminuo. Žena nije normalna, samo se žali, paranoiše, pravi od sebe žrtvu, svi su krivi, ona ispravna. Sada je počela i da postaje hipohondar i nema kom doktoru ne ide. Svu negativnu energiju koju je usmeravala na mog jadnog svekra, više nema gde da usmeri i sad je sve na mom suprugu. Uništava živce mog muža tim crnilom, a meni se duša kida kada to vidim i samo se nadam da će uspeti da sačuva živce, jer ima mene koja bih sve dala za njega i našu decu. Ja sa njom komuniciram koliko moram kada je vidim i nakon toga se osećam kao isceđena krpa. Tako mi je žao muža, što ima takvu majku, užas. Nekada nisam razumela ljude koji prekinu odnose s roditeljima, ali sad da - napisala je ova žena i dobila nekoliko komentara, koje sigurno nije očekivala:

Foto: Shutterstock

snaja i svekrva

- Njemu ne smeta ona koliko tebi, ne gleda on to tako. Majka mu je. Jedini način da shvate da ih neko preterano odvlači od braka je da se i ti okreneš više svom roditelju, jer - reciprocitet. Odsutan on, otišao mami da pomogne, odeš i ti mami da pomogneš to i to, tati da platiš račune, odneseš voće i lek. Ko će biti onda u tom braku, ne znam, ali sigurna sam da pali i da će jedino tako shvatiti šta on ustvari tebi radi i da brak ne bi trebalo tako da izgleda. Zna se šta su prioriteti.

- To je njegova majka i šta to ima veze sa tobom? Mogla bi ti i te kako da pomogneš da se ta jadna žena bolje oseća, da je pozoveš na kafu, da joj uslepšaš dan, da je obraduješ nečim. To ti nije palo na pamet?

 - Beži bre tamo, a da je to tvoja majka kojim slučajem, onda bi bilo: "“Greotica, depresivna je, treba joj se pomoći, ona je meni sve, hajde mužiću da je vodimo u banju, hajde da svratimo, idem ja do mame, oporavice se od gubitka…"

- Jel to znači da mlada osoba nema pravo na stvaranje sopstvene porodice, zbog teških roditelja? Osuđujete ih da večno ostanu sami iako nisu krivi, kakvih roditelja imaju? Ja vidim rešenje, odlazak od kuće, odlazak u drugi grad, u drugu državu. Kod takve odluke podrazumeva se da radite vredno, da budete potpuno samostalni. Nema više očekivanja od starijih da vam se nađu u teškim trenucima. Glavna podrška ste vi sami sebi i osobe koje birate blizu vama.

- Vama žao muža, vašem mužu žao pokojnog oca i matere. Čudno je da ne razumete ženu, mater svoga muža, žena je ostala bez muža, njen sin bez oca, oboje su ostali bez dragog člana porodice i zajedno se teše. Vama smeta što utehu jedno u drugom traže, što jedno drugo teše. Kakvo ste vi čudoviste, bože sačuvaj. Da li ćete vi i s' kim ćete vi svoju tugu deliti, ako pre vas umre vaš muž, otac vaše zajedničke dece. Sa snajama i zetovima il' sa zajedničkom decom, svojom i svoga muža.

- Pre nego što je izgubila muža, gospođa je zvala po 10 puta dnevno?! I to je potpuno ok?! Pa nemaju ni sin, ni snaja živce doveka.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija