Autor: Informer.rs

17.11.2023.

22:30

Foto: Informer

TV

Izrael u ogromnom problemu: Bajden zavrće finasijsku slavinu, jer Amerika srlja u ekonomsku propast!

Istoričar Saša Adamović ističe da je za Ameriku najbolje da prekine finansiranje Izraela i Ukrajine, kao i da je SAD finansiranje tih zemalja postao teret Amerikancima.

- Za Ameriku bi bilo najbolje da se prekine finansiranje Izraela i Ukrajine, jer je to najbolje za njihov interes. Grupa cionista je izrazito orjentisana ka pomoći Izraelu i kažu da je savez sa Izraelom Americi postao teret, a Hamas je krenuo u bitku sa svešću da će da izvuče deblji kraj - rekao je Adamović. 

Informer

Ogla Ravasi iz pokreta "Srbi za Trampa" kaže da američka ekonomija propada i da je u vreme Trampa cvetala ekonomija, a da su nevladine organizacije cionista neprijatelji belaca.

- Američki narod ne želi da se bavi nekim ratom, generalno država propada i ekonomija je na najmanjem nivou u skorije vreme, jer je u vreme Trampa ekonomija cvetala. Ekipe nevladinih organizacija globalista i cionista navode da su belci antisemiti i rasisti i antibelački su nastrojeni, a ne shvataju da su konzervativni belci jedini saveznici Izraela - navela je Ravasi.

Informer

Glavni urednik portala "Sputnjik" Ljubinka Milinčić navodi da je Izrael u velikom problemu zbog finansiranja od strane Amerike, jer stavlja Izraelce u ulogu podanika SAD.

- Izrael je u velikom problemu, ali Amerikanci finansiraju Izrael i kad nije ratu i kada jeste. Smatram da će SAD i Bajden nastaviti da finasiraju i Ukrajinu i Izrael. Amerika stalnim finansiranjem Izraela stavljaju tu zemlju u ulogu podanika i SAD misli da može novcem i bombardovanjem da vlada zemljama - kazala je Milinčić. 

Informer

Naša sagovornica dodaje i da američki mediji ne ne prikazuju stvarnu sliku o tome šta se dešava u pojasu Gaze i da su SAD pokušale da uvuku Iran u Treći svetski rat. 

- Američki mediji ne prikazuju stvarnu sliku o tome šta se dešava u pojasu Gaze i to sve zbog američkog političkog sistema. Pokušali su da uvuku Iran i ostale arapske zemlje u rat, jer će to dovesti do Trećeg svetskog rata - zaključila je Milinčić.