Autor: Informer.rs

11.12.2023.

09:27

Foto: Informer

TV

Americi nema spasa? Putin gazi ka pobedi u Ukrajini, dok je Zapad u totalnom kolapsu! (VIDEO)

 Ljubinka Milinčić, glavna urednica portala "Sputnjik Srbija" ističe da je Zapad počeo da shvata da više nema vojne tehnologije da pošalje Ukrajini i polako propada, dok će Rusija opet odneti pobedu.

- Iako su sve oči uprte u pojas Gaze, Ukrajina je bitna i Zapadu i dalje. Ukrajinski narod je nastradao zbog svog predsednika i uticaja Zapada. Rusi i Ukrajinci su zajedno ginuli protiv nacista, a sada su zaraćeni. Zapad je počeo da shvata da više nema vojne tehnologije i municije da pošalje Ukrajini, a evropske zemlje su u totalnoj recesiji. Rusija nikada nije napadala nikoga, ona se samo branila od napada Zapada i uvek je odnosila pobedu, a Zapadu nema spasa, posebno Americi, koja strmoglavo juri ka dole - kazala je Milinčić.

Informer

Naša sagovornica kaže i da Rusija sada ima bolju ekonomiju nego Evropa, što nije bio slučaj pre rata i da jedino kako će se produžiti rat je da Amerika uđe u rat, koja se služi pretnjama, dok to nije slučaj kod Putina.

- Putin nije nervozan i histeričan i ne odlučuje ishitreno o bilo čemu, Rusija neće i ne sme da izgubi u Ukrajini. Rusija sada ima bolju ekonomiju nego Evropa, što nije bio slučaj pre rata, što znači da ih je rat u Ukrajini ojačao, a ne oslabio kako je Zapad želeo. Jedino kako će se produžiti rat je da Amerika uđe u rat, koja se služi pretnjama, dok to nije slučaj kod Putina - rekla je Milinčić.

Celu emisiju o Putinu obavezno pogledajte u videu ispod: