Autor: Informer.rs

24.12.2023.

10:40

Foto: Masha Bandjur

TV

Đilasovci besni jer im Zapadni partneri nisu dali vlast u Srbiji! (VIDEO)

Radoslav Milojičić Kena iz Srpske levice objasnio je kako Marinika Tepić, Dragan Đilas i drugi, aktivno rade na razaranju unutrašnje stabilnosti Republike Srbije.

- Naš jedini garant da ćemo sačuvati Srbiju je Aleksandar Vučić. Devedesetih smo imali obojene revolucije uz mešanje stranih plaćenika i Zapada. Marinika, Đilas i drugi plaćenici rade na razaranju unutrašnje stabilnosti i njihova vlast bi značila rasprodavanje državne imovine strancima i katančenje fabrike. Njima Vučić smeta, jer je pravi domaćin koji brani Srpske interese. Ovi izbori bili su najčistiji u proteklih 20 godina, gde su svi, uključujući i opoziciju imali uvid u birački spisak. Ne smeta im kada Kurti glasa u Albaniji, ali im smeta kada naš narod iz Republike Srpske glasa u Srbiji. Marinika Tepić je u Skupštini osudila Srbe da su genocidan narod i njoj ne predstavlja nikakav problem da se odrekne Kosova - rekao je Milojičić.

Informer

 

Dejan Bulatović iz SNS-a istakao je da opozicija ne može da napravi 5. oktobar, zato što je predsednik voljan da ih čuje i sa njima razgovara po svim pitanjima.

- Gospodin Nestorović je jasno rekao da opozicija urušava stabilnost i demokratski poredak Srbije zbog ličnog nezadovoljstva. Kurtija i opoziciju je ujedinila mržnja prema Vučiću. Oni ne mogu da naprave 5. oktobar zato što je predsednik zemlje voljan da ih čuje i razgovara sa njima po svim pitanjima, ali oni kao mala deca odbijaju da razgovaraju. Naša opozicija mešetari sa najvećim neprijateljima ove zemlje i poklušava uz pomoć Kurtija i Viole fon Kramon pokušavaju da uzdrmaju našu državu i institucije - rekao je Bulatović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: