Autor: Informer.rs

01.02.2024.

18:56

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

U Teksasu bukte tenzije! Bajdenova vlada hoće milione ilegalnih migranata! (VIDEO)

Stručnjak za odbranu i bezbednost Ivan Miletić govorio je o pokušaju militarizacije izbora u SAD kao i da ne veruje da se zapravo radi o pokušaju secesije Teksasa od Amerike.

- U Teksasu se dešava neki pokušaj hibridnog rata, a federalne vlasti nisu bile spremne da im se neko suprotstavi kada je u pitanju priliv migranata. Zapravo se radi o pokušaju militarizacije izbora u SAD, ali ne verujem da se radi o ozbiljnom pokušao secesije od strane Teksasa. Nije ozbiljno očekivati da će Amerika pasti tako lako. Određenim grupama u SAD je bitno da evropske države preuzmu deo tereta NATO pakta umesto da se oslanjaju na Ameriku- rekao je Miletić.

Informer

 

Pisac Vladimir Đukanović ukazao je na hibridni rat koji se odigrava u SAD putem droge fentinola, koji iz Kine preko Meksika i ilegalnih migranata ulazi u Ameriku.

- Republikanci namerno sada ne žele da reše problem migranata zbog predstojećih izbora i zbog dugogodišnjeg otpora Demokrata po tom pitanju. Hibridni rat u SAD se vodi preko fentinola koji se proizvodi u Kini i preko migranata iz Meksika dolazi u Ameriku, a migranata je tamo trenutno malo više od 20 miliona ilegalnih migranata. Razlog što demokrate primaju migrante je što znaju da kada zahvaljujući njima dobiju papire, definitivno će glasati za demokratsku opciju - rekao je Đukanović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: