Autor: Informer.rs

03.02.2024.

18:30

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Opozicija probila dno! Đilasovi kmetovi žele da slepo služe gospodarima sa Zapada! (VIDEO)

Član SPS Radovan Arežina kaže da je opozicija iskoristila tragedije za svoje političke poene i onda su zahtevali izbore na kojima su izgubili.

- Iskoristili su tragedije za svoje političke poene i onda su zahtevali izbore na kojima su izgubili. Blokirali su ceo grad i Skupštinu i to u najgorem trenutku kada smo izloženi pritiscima. Danas mnogi vide da opozicija ne zastupa svoje interese i jure u Savet Evrope da se žale na izbore - objasnio je Arežina.

Informer

Aleksandar Šešelj zamenik predsednika SRS ističe da je opozicija iskvarila značenje te reči, kao i da se prozapadna opozicija uzdaje u Zapad da utiče na vlast u Srbiji.

- Trenutna opozicija je isprljala termin opozicija i sada ta reč ima negativan prizvuk. Već deceniju sprovode antisrpsko nasilje i godinama unazad se bore protiv vlasti. Naša stranka je doživela poraz, ali mi smo razumeli poruke naroda i mi sami sebe menjamo da bi dobili narodnu volju. Prozapadna opozicija, na čelu sa Đilasom i Jovanovićem, se uzdaje u Zapad da im utiče na vlast i nacionalna pitanja u Srbiji i oni su kmetovi koji žele da služe gospodaru - rekao je Šešelj.

Informer

Glavni urednik "Srpskog portala" Dejan Vukelić navodi da je opozicija u eksperimentalnoj fazi ispitivanja koliko je duboko dno i koliko još nisko mogu da odu.

- Đilasova opozicija je zapravo bivša vlast i njihova jedina programska tačka je sklanjanje Vučića sa vlasti. Opozicija je u eksperimentalnoj fazi ispitivanja koliko je duboko dno i koliko još nisko mogu da odu. Ignorisali su izbornu volju miliona birača i ponašaju se kao da su vanzemaljci došli i oteli vlast - kazao je Vukelić.