Autor: Informer.rs

03.02.2024.

22:11

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Teroru nad Srbima nema kraja! Vukajlović: Kurti je ludak koji želi da uvuče ceo region u rat! (VIDEO)

Narodni poslanik Uglješa Grgur ističe da je Kurti dao sebi mnogo slobode i prava da nanosi zlo, a počeo je da smeta i svojim Albancima i svojim nalogodavcima.

Ludak Kurti je dao sebi mnogo slobode i prava da nanosi zlo, a počeo je da smeta i svojim Albancima i svojim nalogodavcima. Aleksandar Vučić vodi politiku mira i diplomatije i na sve načine pokušava da spreči eskalacije. Država Srbija neće zaboraviti svoje građane i redovno će im isplaćivati novac uprkos pritiscima. Sve je uprto protiv Srba i rovare po Srbiji uz pomoć antisrba i cilj im je Vučićeva glava - kazao je Grgur.

Informer

Duško Vukajlović, Eko Medija, kaže da će Kurti korak po korak pokušati da uđe u srpske institucije i tako očisti Srbe sa KiM.

- Najava zabrane dinara je najavila i napad na srpske enklave na KiM. Kurti će korak po korak pokušati da uđe u srpske institucije i tako očisti Srbe sa KiM. Albanci sprovode decenijama antisrpsku politiku koja traje od kraja drugog svetskog rata. Kurti je ludak koji je spreman da uvuče ceo region u rat uz pomoć Zapada, a za to vreme trgovina narkoticima cveta - rekao je Vukajlović. 

Informer

Analitičar Veljko Jovanović navodi da Kurti napada naš narod u našoj južnoj pokrajini tako da naš narod ne može više da živi.

- Proteklih par dana teror i ekstremizam nad Srbima je dostigao vrhunac. Kurti napada naš narod u našoj južnoj pokrajini da naš narod ne može više da živi. To je sve tihi genocid nad Srbima u 21. veku i to sve pred očima međunarodne zajednice. Srećom Aleksadnar Vučić radi sve da bi zaštitio naš narod na Kosovu i Metohiji - tvrdio je Jovanović.