• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2024

17:32

Od svega mu ostali zalepljeni prsti kao trag na izdaju i nečast! Vujičić o Kurtijevom poslušniku koji lepi plakate protiv Radoičića i Srpske liste

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Od svega mu ostali zalepljeni prsti kao trag na izdaju i nečast! Vujičić o Kurtijevom poslušniku koji lepi plakate protiv Radoičića i Srpske liste

Podeli vest

Narodna poslanica Danijela Vujičić žestoko je odgovorila poslušniku Aljbina Kurtija, Radoici Radovanoviću koji je organizovao lepljenje plakata sa pogrdnim i lažnim sadržajem u opštini Leposavić.

Vujičić se oglasila na mreži "X" i istakla da je Radoica jedino dobio zalepljene prste kao trag na izdaju. 

- Od svega što je hteo da postigne lepljenjem plakata protiv časnog Srbina Milana Radoičica, dobio je zalepljene prste kao trag na izdaju i nečast koju više niko ne odlepi - napisala je Vujičić i dodala:

- Nagradu za lojalnost gazdi meri na grame kokaina dok na aport izvršava zadatke,smece prodano od Kurijeve rdje skovano ima ime, Radoica Radomirovic.Srpsko mleko i odgoj menja za Kurtijevu kesu lepka protiv Srbina Milana Radoičica i Srpske liste.

Podsetimo, kako se može videti na snimku koji smo objavili, iza lepljenja plakata protiv Milana Radoičića ne stoje nikakvi "zabrinuti građani" već stoji direktno Radoica Radomirović, Kurtijev poslušnik iz Leposavića čiji su najbliži saradnici uhvaćeni u šmrkanju kokaina!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija