• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

15:28

(VIDEO) Raskrinkane laži Radoice: Kurtijev poslušnik lepi plakate protiv Srba i Radoičića na KiM!

Informer

Politika

(VIDEO) Raskrinkane laži Radoice: Kurtijev poslušnik lepi plakate protiv Srba i Radoičića na KiM!

Podeli vest

U pauzama između šmrkanja kokaina, boravka u zatvoru zbog porodičnog nasilja i pljuvanju po sopstvenom narodu, Kurtijevi Srbi lepe plakate po severu Kosova.

I to naravno usmerene protiv svega i svakoga ko se bori za Srbe na KiM, a ovoga puta na meti se našao Milan Radoičić.

Kako se može videti na snimku koji objavljujemo, iza lepljenja ovih plakata protiv Radoičića ne stoje nikakvi "zabrinuti građani" već stoji direktno Radoica Radomirović, Kurtijev poslušnik iz Leposavića čiji su najbliži saradnici uhvaćeni u šmrkanju kokaina!

On je snimljen kako izdaje naređenja za lepljenje plakata, ali su uprkos tome Đilasovi i Šolakovi tajkunski mediji jedva dočekali da objave lažnu vest kako iza lepljenja plataka stoje "nezadovoljni Srbi".

 

 

 

Pokušavajući da sakrije kokainsku aferu, zamenik ministra u takozvanoj Kurtijevoj vladi proveo je jutarnje časove lepeći plakate, da bi potom o tome i pisao preko drustvenih mreza.

"Igru" su naravno prvo prihvatili albanski mediji iz Pristine, a ubrzo i "nezavisni" mediji iz Beograda, koji su pod kontrolom tandema Đilas/Šolak

Kurti je odlučan da protera dinar s Kosova, a Srpsku listu hoće da protera Radoica i njemu slični.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija