Autor: Informer.rs

06.02.2024.

20:31

Foto: Informer

TV

(VIDEO) "DOS sa Aliekspresa bi prodao Srbiju za dinar" Milica Đurđević Stamenkovski u specijalnom programu Informer TV!

Predsednica "Zavetnika" Milica Đurđević Stamenkovski ističe da je ovo što se desilo danas u skupštini je potkopavanje države i da se opozicija navodi prema Briselu i da su želeli da dovedu državu do ultimatuma.

- Mnogo je političkih stranaka, ali jedna je Srbija, ovo što se desilo danas u skupštini je potkopavanje države. Opozicija je navila svoje satove prema Briselu i želeli su da dovedu državu do ultimatuma. Opozicija je odbila da položi zakletvu i da se zakune da će dostojanstveno obavljati posao poslanika i opravdati poverenje naroda, a ako su se već zaklinjali u hodniku, mogli su da odu i do Evropskog parlamenta - rekla je Đurđević Stamenkovski. 

Informer

Naša gošća kaže i da su potezi opozicije  ravni sa delovanjem spoljnopolitičkih neprijatelja Republike Srbije, NATO i Zapada i da su stvorili novi slabiji DOS.

- Opozicija pokazuje ovim divljanjem da nema poštovanja prema državi, kolegama i građanima. Njihovi potezi su u ravni sa delovanjem spoljnopolitičkih neprijatelja Republike Srbije. Svoje nezadovoljstvo iskazuju time što staju u red sa onima koji jurišaju na Srbiju. Opozicija želi da se Srbija ocrni što više i da se za sve u Srbiji pita NATO i Zapad. Konstituisali su novi DOS, ali ovo je DOS sa Aliekspresa, koji nema nikakvu snagu kao nekada i građani više ne nasedaju na iste laži i znaju da bi ih opozicija prodala za dinar - zaključila je Đurđević Stamenkovski.